.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 16:51

Ανάκληση BMW C 400 GT και C 400 X για καθαρισµό και λίπανση της ντίζας γκαζιού

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία BMW HELLAS AE εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης BMW C 400 GT (K08, 0C06) και C 400 X (K09, 0C09).

Η ανάκληση αφορά σε 238 scooter, παραγωγής από 08/03/2018 έως 18/01/2020, στα οποία η θέση της ντίζας γκαζιού µπορεί να προκαλέσει συσσώρευση νερού εσωτερικά που δεν θα στραγγίσει, όταν το scooter οδηγείται στη βροχή για µεγάλο χρονικό διάστηµα ή καθαρίζοντάς την καλά.

Όταν το scooter οδηγείται σε εξωτερικές θερµοκρασίες κάτω των 0 Βαθμών Κελσίου, αυτό µπορεί να οδηγήσει σε σκληρή κίνηση µέχρι την πλήρη κατάψυξη της ντίζας γκαζιού. Οι κρίσιµες καταστάσεις οδήγησης δεν µπορούν να αποκλειστούν υπό αυτές τις συνθήκες.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχηµάτων που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά από την BMW Hellas ΑΕ, θα ενηµερωθούν τηλεφωνικά, ώστε να επισκεφθούν το ∆ίκτυο Επίσηµων Εµπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas ΑΕ, σε όλη την Ελλάδα, προκειµένου να γίνει αρχικά καθαρισµός και λίπανση της ντίζας γκαζιού, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση. Μετά το φθινόπωρο θα ακολουθήσει νεότερη ενηµέρωση των ιδιοκτητών ώστε να δοθεί οριστική λύση επισκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το ∆ίκτυο Επίσηµων Εµπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas ΑΕ, ή µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW Hellas ΑΕ, στο τηλέφωνο 210 9118000.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 16:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon