.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 17:27

Honda - Άνοιξε η ανακαινισμένη έκθεση στη Λεωφ. Αθηνών 71

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Honda στην Ελλάδα, ανακοινώνει το άνοιγμα της ανακαινισμένης έκθεσης της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών 71, όπου σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες της Πολιτείας για τον Covid-19, λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία των υπαλλήλων αλλά και των πελατών της εταιρείας. Επισκεφθείτε τώρα την έκθεση για να δείτε τη νέα γκάμα μοντέλων της Honda, και για να κλείσετε ένα test-ride. 

"Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη #ΑνεβάζουμεΤαχύτητα και υποδεχόμαστε τους πελάτες μας στις πρόσφατα ανακαινισμένες εκθέσεις μας στη Λεωφ. Αθηνών 71, όπου έχουμε δημιουργήσει ένα φιλόξενο περιβάλλον που αποπνέει δυναμισμό και υψηλή αισθητική.

Οι άρτια καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεών μας, είναι πρόθυμοι να παρέχουν οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί ο υποψήφιος αγοραστής προκειμένου να αποκτήσει τη μοτοσικλέτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Παράλληλα, οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και φυσικά να κλείσουν ραντεβού για test ride.

Για περισσότερες πληροφορίες honda.gr">μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της εταιρείας ΕΔΩ. 

#ΜένουμεΑσφαλείς
Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη με αίσθημα ευθύνης και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες της Πολιτείας, λάβαμε από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων μας, των πελατών μας και των συνεργατών μας.

Συγκεκριμένα, απολυμαίνουμε τακτικά όλες τις εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε απολυμαντικές συσκευές, γάντια και μάσκες για το προσωπικό μας, έχουμε τοποθετήσει ταινίες διατήρησης απόστασης καθώς και προστατευτικά τζάμια στα σημεία που επιβάλλεται στους πάγκους και τα συνεργεία.

Όσον αφορά τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες δοκιμής, φροντίζουμε να απολυμαίνονται σχολαστικά με ειδικό χημικό διάλυμα πιστοποιημένο για την αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή του δράση και εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.

Για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των πελατών μας και την αποφυγή συνωστισμού στις εκθέσεις και τα συνεργεία μας, παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210-3483300 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τον προγραμματισμό ραντεβού.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να σας εξυπηρετήσουμε. Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη"

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 09:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon