.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 13:31

Η Repsol στη μάχη κατά του κορωνοϊού με αντισηπτικά, τεστ και άλλα μέσα

Η Ισπανία δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία, γι’ αυτό η Repsol συνεισφέρει στην καταπολέμησή της σε πολλά επίπεδα.

Η χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου βρίσκεται στα κόκκινα της πανδημίας εδώ και λίγο καιρό, έχοντας πλέον ένα σύστημα υγείας που δοκιμάζεται στα όριά του. Με τις ελλείψεις σε νοσοκομειακό υλικό να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, η συνδρομή της εγχώριας βιομηχανίας μπορεί να παίξει κρίσιμο ρόλο στη μάχη που έρχεται τις επόμενες εβδομάδες.

Ο γίγαντας Repsol είναι ένα από τα καμάρια της Ισπανίας και η συνδρομή του στην καταπολέμηση της πανδημίας απλώνεται σε διάφορα επίπεδα.

Πλέον το Repsol Technology Lab παράγει 3,000 λίτρα αντισηπτικού υγρού κάθε εβδομάδα, ενώ επίσης προσφέρει ό,τι άλλο μπορεί να βγάλει από τις γραμμές παραγωγής της – μάσκες, γάντια κλπ. Όλα τα παραπάνω διατίθενται στο Υπουργείο Υγείας της χώρας ώστε να τα διανείμει ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Επιπλέον, προσφέρει στο νοσοκομείο La Paz εξοπλισμό που επιτρέπει έως 500 διαγνωστικά τεστ του κορωνοϊού καθημερινά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο (στα Ισπανικά) που περιγράφει τις έκτακτες δραστηριότητες της Repsol.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 13:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon