.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 17:56

Harley-Davidson Gryps – Τελευταία μέρα του διαγωνισμού Battle of the Kings, βοήθησε να καλυφθεί η μικρή διαφορά ως τη νίκη!

Ολοκληρώνεται σήμερα ο διαγωνισμός και η δημιουργία της Harley-Davidson Athena βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αλλά με τη βοήθειά σου ο Γρύπας δεν απέχει και πολύ από τον τίτλο King of Kings 2020.

Βασισμένο σε ένα Roadster 1200, το custom Gryps της Harley-Davidson Athena διακρίνεται στον διεθνή διαγωνισμό customizing Battle of the Kings 2020.

Σήμερα, 31 Μαρτίου 2020, καταληκτική ημερομηνία για την ψηφοφορία του κοινού, ο Γρύπας κρατά τη δεύτερη θέση και απέχει από την πρώτη μόλις για 153 ψήφους.

Αυτό σημαίνει πως με λίγη προσπάθεια, ας πούμε ψηφίζοντας (δωρεάν) και ίσως μοιράζοντας την πληροφορία σε φίλους που θα τους ενδιέφερε, η απόσταση από την κορυφή είναι μικρή.

Αν τα καταφέρουμε, θα είναι η δεύτερη φορά που η Ελληνική συμμετοχή κερδίζει τον διαγωνισμό αυτόν μετά το 2016.

Ψηφίζετε εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 18:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon