.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 10:30

Harley-Davidson Gryps – Ελληνική επίθεση στον διαγωνισμό customizing King of Kings

Η Harley-Davidson Athena παρουσιάζει τον Γρύπα (Gryps) την custom μοτοσυκλέτα που θα την εκπροσωπήσει στον κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό.

Το 2016 η Harley-Davidson Athena είχε αναδειχθεί νικήτρια του διαγωνισμού custom Harley-Davidson Battle of the Kings και τώρα, όλοι οι προηγούμενοι νικητές συγκεντρώνονται για έναν τελικό των τελικών που αναδείξει τον King of Kings.

Για τη νέα της συμμετοχή η Ελληνική πτέρυγα της Harley-Davidson έφτιαξε ένα εντυπωσιακό custom cafe racer βασισμένο στο Roadster 1200 και μόλις μας το κοινοποίησε, ενώ σύντομα αναμένουμε πλήρη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας.

Ως τότε, απολαύστε τη στις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και διαβάστε παρακάτω την έμπνευση του project από την Harley Davidson Athena: "Η Harley-Davidson Athena, νικήτρια του διαγωνισμού Battle of The Kings 2016 ανάμεσα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA), με το εμπνευσμένο από την αρχαία θεά Νύχτα δημιούργημα της, ακολουθεί την παράδοση με μια μοτοσυκλέτα που προέρχεται από τον μυθικό κόσμο των τεράτων: Ανάμεσα στα τέρατα που στοίχειωσαν τους εφιάλτες και διακόσμησαν τα όνειρα των ανθρώπων υπάρχει ένα που νίκησε τη πλαστικότητα των μύθων στο χρόνο.

Αμάλγαμα των βασιλέων των ζώων της γης και τ' ουρανού, του λιονταριού και τ' αετού. Ο Γρύπας ήταν αυτός που φύλαγε με συνέπεια τις πύλες των Λαών στη Περσέπολη, αυτός κοσμούσε την αίθουσα του θρόνου στη Κνωσσό, και την κορφή του πύργου της Πίζας. Για 5000 χρόνια ο Γρύπας έμεινε άγρυπνος, έτοιμος να ξεσκίσει τις σάρκες κάθε εισβολέα που τόλμησε να ονειρευτεί τους αμύθητους θησαυρούς ή να κρυφοκοιτάξει τα μεγάλα μυστικά που φύλαγε το τέρας. Ο Γρύπας της HD Athena, ακολουθώντας αυτή την παράδοση σχεδιάστηκε για να προφυλάξει το πολυτιμότερο όλων των θησαυρών, τη ζωή του αναβάτη του.

Αλλά είναι Ατταλός ο Γρύπας. Γιατί θυμίζει στους ανθρώπους πως μοιράζονται όνειρα, κι εφιάλτες ενάντια στο χρόνο και σ' όλες τις δυνάμεις του διαχωρισμού. Κι αν είναι ίδια τα όνειρα και οι εφιάλτες μας τότε τι μπορεί να μας χωρίσει?"

Harley-Davidson Athena / Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 11:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon