Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 15:01

ARAI IOMTT RX-7V 2020 - TT μπορεί να μη γίνει φέτος, το επετειακό κράνος της ARAI όμως παραμένει πιστό στο ραντεβού του!

Παρόλο που το Isle of Man TT 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, ένα κομμάτι του ΤΤ παραμένει πιστό στο ετήσιο του ραντεβού. Μιλάμε για το περιορισμένης παραγωγής κράνος RX-7V της ARAI που θα κυκλοφορήσει κανονικά στα χρώματα του Tourist Trophy.

Την απόφαση πήρε η ARAI Helmet (Ευρώπης) B.V., ώστε να τιμήσει το πνεύμα του ΤΤ κατά την απουσία του αγώνα, και για να ικανοποιήσει τους φανατικούς οπαδούς του ετήσιου κράνους του ΤΤ που το περιμένουν με ανυπομονησία.

Arai RX 7X Isle of Man TT 2020 2

Το Isle of Man TT Limited Edition RX-7 αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλές από όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 2007. Κάθε χρόνο, η πρόκληση για τους designers της ARAI είναι να δημιουργήσουν μια νέα εμφάνιση χρησιμοποιώντας όμως τα ίδια βασικά συστατικά, και το κράνος του 2020 -που σχεδιάστηκε με τη βοήθεια του θρυλικού οίκου Drudi Performance- είναι πραγματικά πανέμορφο.

Arai RX 7X Isle of Man TT 2020 1

Σε κλασική γραμή, και σε μαύρο/κόκκινο/χρυσό χρώμα, το νέο ΤΤ κράνος αναγράφει πάνω του Ellan Vannin, που είναι η ονομασία του Isle of Man στην τοπική διάλεκτο, με κελτική γραμματοσειρά, ενώ από την άλλη πλευρά αναγράφεται το Isle of Man στα αγγλικά.

Arai RX 7X Isle of Man TT 2020 6

Το κράνος φέρει φυσικά και το τρισκέλιον, αλλά και τον χάρτη της διαδρομής, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε την απεικόνιση του βραβείου του νικητή στο ΤΤ.

Υπομονή τώρα μέχρι να μάθουμε την τιμή του, ενώ η διάθεση του κράνους αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2020.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 15:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube