.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 12:34

Harley-Davidson – Τρεις ιστορικές διαφημίσεις σε βιβλίο ζωγραφικής

Μια έξυπνη πρωτοβουλία εκατοντάδων μουσείων ανά τον κόσμο φέτος συγκαταλέγει και τη συνδρομή της Harley-Davidson Archives.

Πρωτοξεκίνησε το 2016 ως μια πρωτοβουλία της New York Academy of Medicine Library και μέσα σε ελάχιστα χρόνια εξελίχθηκε σε μια ετήσια γιορτή όπου συμμετέχουν πάνω από 100 μουσεία από όλον τον κόσμο.

Πρόκεται για την πρωτοβουλία #ColorOurCollections, δηλαδή Ζωγράφισε τις Συλλογές μας και πρακτικά αυτό που συμβαίνει είναι πως κάθε μουσείο κυκλοφορεί μερικές ασπρόμαυρες εικόνες εκθεμάτων του, οι οποίες είναι ελεύθερα διαθέσιμες στο κοινό να τις κατεβάσει, να τις τυπώσει και να τις χρωματίσει – όπως κάναμε κάποτε στο δημοτικό σχολείο.

Φέτος σε αυτήν την πρωτοβουλία λαμβάνει μέρος και η Harley-Davidson μέσω του τμήματος Archives (Αρχεία), δηλαδή την υπηρεσία της εκείνη που διατηρεί ζωντανή και οργανωμένη την υπερεκατονταετή ιστορία της εταιρείας.

Στη φετινή προσπάθεια η H-D προσέφερε τρεις αυθεντικές διαφημιστικές της μακέτες, διαμορφωμένες σε μαύρα περιγράμματα πάνω σε λευκό φόντο.

Δείτε τις στη συνέχεια και, αν ενδιαφέρεστε να τις κατεβάσετε, βρείτε τις εδώ.

Όλες οι συμμετοχές μουσείων, που φέτος έχουν φτάσει στις 117, βρίσκονται συγκεντρωμένες εδώ.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon