.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 12:23

Benelli Moto Hellas Club – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στις 25/01/2020 και στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης της Benelli (Benelli Moto Hellas Club) επί της οδού Κανάρη 31 στο Παλαιό Φάληρο, τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και γιόρτασαν τον πολύ πετυχημένο πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

Διακόσιοι και πλέον άνθρωποι από 10 λέσχες, 6 μοτο-ομάδες, 8 αντιπροσωπείες, μέλη και φίλοι της Λέσχης μας, πολλοί εξ αυτών με τις μοτοσυκλέτες τους,, συγκεντρώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο της Λέσχης τον οποίο οι άνθρωποί της είχαν προετοιμάσει καταλλήλως με πολλή αγάπη, μεράκι και ανιδιοτέλεια, έτσι ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει αυτό το πολύ σημαντικό και γεμάτο συμβολισμούς γεγονός.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 18:00 το απόγευμα με την άφιξη των καλεσμένων. Το ΔΣ υποδέχθηκε τους καλεσμένους του με καφέδες και αναψυκτικά. Ακολούθησαν νόστιμα εδέσματα από το barbeque. Στις 20:15 έγινε η κοπή των 2 Πρωτοχρονιάτικων Πιτών. Μία για τα μέλη του Benelli Moto Hellas Club και μία για τους αντιπροσώπους, τους φίλους, τις λέσχες και τις μοτο-ομάδες.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στους εκπροσώπους όλων των λεσχών και των μοτο-ομάδων και σε αντιπροσώπους της Benelli ανά την Ελλάδα (Motoway Καμπράνης, Intermoto, Team Ναίδας, Benelli shop Βλαστάκης, Moto Racing Χατζηβασιλειάδης, Moto Γιαννέας, Moto Λαμπρινίδης, Moto Ρήγας) οι οποίοι παρευρέθησαν στην όμορφη εκδήλωση. Επίσης πλακέτα απενεμήθη και στον συνεργάτη και χορηγό κ. Ζήση Μπλέτσα της εταιρείας LIGHTSHOT.gr για την συνολική του συνεισφορά στη Λέσχη μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της.

Ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Μεγάλο το πλήθος των χορηγών, 40 στον αριθμό, και ακόμη μεγαλύτερο το πλήθος των δώρων που δόθηκαν στους τυχερούς της βραδιάς, στους οποίους ευχόμαστε ολόψυχα να αξιοποιήσουν και να χαρούν τα πολύτιμα δώρα τους.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την εκτίμησή μας σε όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι συνέδραμαν, και αυτοί, στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της γενέθλιας τούρτας για τον ένα χρόνο λειτουργίας της Λέσχης μας σε κλίμα «οικογενειακό» και με παρόντες πολλά μέλη αυτής.

Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για τη συνδρομή του και τη συμμετοχή του σε αυτήν την τόσο σημαντική και συμβολική εκδήλωση της αγαπημένης μας Λέσχης.

Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία, ευτυχία, αγάπη και τέλος… πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα για όλους μας!

Μια ομάδα, μια οικογένεια!

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του

Benelli Moto Hellas Club

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon