.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 13:42

BMW C Evolution – Εντάχθηκε στο δίκτυο bike sharing της Cooltra στη Βαρκελώνη

Πέρα από τα ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα, πλέον μπορεί κανείς να γυρίσει τη Βαρκελώνη νοικιάζοντας ένα ηλεκτρικό σκούτερ της BMW!

Κατά την απόλυτη μόδα της εποχής, δηλαδή τα δίκτυα ενοικιαζόμενων ηλεκτρικών οχημάτων πόλης, η BMW Motorrad ανακοινώνει μια νέα συμφωνία με την εταιρεία Cooltra.

Σύμφωνα με αυτή, το ηλεκτρικό σκούτερ BMW C Evolution θα ενταχθεί στον στόλο της Cooltra στην Ισπανική μεγαλούπολη και θα είναι διαθέσιμο για ενοικίαση μέσω εφαρμογής για έξυπνες συσκευές.

Το σκούτερ της BMW θα βρίσκεται σε 4 μεγάλα πάρκινγκ αυτοκινήτων SABA στη Βαρκελώνη, μεταξύ αυτών και το αεροδρόμιο της πόλης, με τον πελάτη να επιλέγει από την εφαρμογή από πού θα το παραλάβει και πού θα το αφήσει μετά.

Αυτή η συνεργασία ξεκινά ως μια πιλοτική διερεύνηση των δυνατοτήτων που ανοίγει, με ήδη εκδηλωμένη την πρόθεση να αυξηθούν σε αριθμό τα σημεία που θα βρίσκει κανείς τα C Evolution στη Βαρκελώνη, ενώ εύκολα φανταζόμαστε πως ενδεχόμενη επιτυχία του εγχειρήματος θα φέρει την υιοθέτησή του και από άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

P90379221 highRes collaboration betwee

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon