.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 12:55

Ducati Streetfighter V2 – Έρχεται σύντομα, αποκαλύπτει ο Claudio Domenicali

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο διευθύνων σύμβουλος της Ducati δε δίστασε να αποκαλύψει πως λίαν συντόμως μας έρχεται μια δεύτερη streetfighter πρόταση με πιο προσγειωμένη απόδοση.

Η παρουσίαση του Streetfighter V4 έγινε με άφθονες τυμπανοκρουσίες και εντυπωσιακά νούμερα απόδοσης, ειδικά όταν μιλάμε για 208 ίππους στην αρχική του μορφή, με οψιόν 220 με το αγωνιστικό κιτ! Ίσως όμως αυτές οι γοητευτικότατες υπερβολές να αποτρέψουν κάποιους απ’ το να στραφούν στο εν λόγω μοντέλο;

Αυτή την ερώτηση έκαναν οι συνάδελφοι της Αγγλικής εφημερίδας MCN στο αφεντικό της Ducati, Claudio Domenicali, για να πάρουν την απάντηση-αποκάλυψη:

“Τώρα έχουμε το Panigale V2, το οποίο παράγει 155 hp και σου επιτρέπει να απολαύσεις σπορ οδήγηση χωρίς υπερβολές και θα θέλαμε να έχουμε και γυμνές μοτοσυκλέτες σε άλλες κατηγορίες επίσης.

“Το Streetfighter V4 θα παραμείνει στην κορυφή και μετά θα έχουμε άλλες μοτοσυκλέτες που θα μεταδίδουν την ίδια σπορ αίσθηση με λιγότερο ακραία απόδοση. Σκεφτόμαστε μια πολύ ενδιαφέρουσα γυμνή μοτοσυκλέτα που θα έρθει σχετικά σύντομα.”

Τι λέτε, μιλάει για ένα Streetfighter V2 ή μας ετοιμάζει κάτι άλλο, όπως λ.χ. ένα Monster με τον κινητήρα της Panigale V2; Μιας και η συζήτηση άνοιξε με το Streetfighter V4, τείνουμε να συμφωνήσουμε με τους Άγγλους συναδέλφους που εκτιμούν πως επίκειται ένα πιο προσιτό και ρεαλιστικό δικύλινδρο αδελφάκι. Άλλωστε Monster έχει ήδη στη γκάμα.

Πηγή

[Στην κεντρική φωτό απεικονίζεται το Ducati Streetfighter V4 του 2020]

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 12:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon