.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 10:10

Ducati Memorabilia – Συλλεκτικά διακοσμητικά εξαρτήματα αγωνιστικών κινητήρων

Η Ducati παρουσιάζει μια νέα συλλογή Memorabilia (αναμνηστικά) με εξαρτήματα που κάποτε έτρεξαν αγώνες MotoGP και WorldSBK.

Μοτοσυκλετιστής: ο άνθρωπος που μπορεί να βρει την ομορφιά σε μια μπιέλα, έναν στρόφαλο, έναν εκκεντροφόρο. Αυτό που για άλλους είναι ένα αδιάφορο κομμάτι μέταλλο που απλά κάνει μια δουλειά κρυμμένο στα έγκατα ενός κινητήρα, για έναν μοτοσυκλετιστή μπορεί να είναι ένα έργο τέχνης.

Οι Ιταλοί, μάστορες στο μάρκετινγκ και τη φαντασία, απλά το πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Γνήσια πιστοποιημένα εξαρτήματα που χρησιμοποιήθηκαν σε αγώνες MotoGP και WorldSBK γίνονται τώρα πολυτελή διακοσμητικά και μάλιστα περιορισμένης παραγωγής!

Απλούστατα πρόκειται για κομμάτια που έχουν κλείσει τον χρόνο ζωής τους και απλά θα πήγαιναν για ανακύκλωση, σκραπ ή ποιος ξέρει τι άλλο, αλλά τώρα βρίσκουν μια υπέροχη ευκαιρία να γυαλιστούν και να κοσμήσουν το κέντρο μιας προθήκης.

Τα εν λόγω κομμάτια αφορούν μπιέλες (διωστήρες), στροφαλοφόρους άξονες, εκκεντροφόρους άξονες και πιστόνια (έμβολα), όλα πιστοποιημένα για τη γνησιότητά τους από τους κ.κ. Claudio Domenicali, διευθύνοντας σύμβουλο της Ducati, και Gigi Dall’ Igna, διευθυντή της ομάδας MotoGP.

Πωλούνται σε πολυτελές κουτί με πλέξιγκλας, συνοδευόμενα από πιστοποιητικό γνησιότητας και αναλυτική τεχνική περιγραφή που συμπεριλαμβάνει και τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα που αρχικά χρησιμοποιήθηκαν!

Όλα τα προσφερόμενα κομμάτια θα πωλούνται αρχικά στο Ducati Store στα κεντρικά της εταιρείας στο Borgo Panigale, στο δίκτυο της εταιρείας, ενώ από το 2020 θα μπορεί κανείς να τα αποκτήσει και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.ducati.com.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon