.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 15:27

To βραβείο της FIM για την γυναικεία παρουσία στους δύο τροχούς, απονεμήθηκε στο portal “ΜissBiker”

Ανάμεσα στα βραβεία που απονέμει ετησίως η FIM στους αθλητές και στους φορείς που διέπρεψαν, ξεχωρίζουν αυτά που έχουν ως αποδέκτες τις γυναίκες. Για το 2019 λοιπόν, τιμήθηκε η Emma Bristow, παγκόσμια πρωταθλήτρια Trial και η Courtney Duncan, παγκόσμια πρωταθλήτριας στο WMX.

Υπήρξε όμως και ένα άλλο βραβείο, το οποίο ονομάζεται “Woman in Motorcyclicling Award”, το οποίο και απονείμετε στις γυναίκες των οποίων η συνεισφορά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας ήταν η σημαντικότερη.

Για το 2019, το βραβείο αυτό δόθηκε στο ιταλικό μοτοσυκλετιστικό portal MissBiker. Πρόκειται για έναν ιστότοπο, ο οποίος ξεκίνησε ως διαδικτυακό group από την αναβάτρια Lisa Cavalli το 2015, και πολύ σύντομα, χάρη στο πάθος και στην αγάπη για την μοτοσυκλέτα, γιγαντώθηκε και μετατράπηκε σε ένα πληρέστατο portal, το οποίο απασχολεί γυναίκες αρθρογράφους και απευθύνεται σε γυναίκες.

Νέα, συμβουλές, δοκιμές μοτοσυκλετών, ρουχισμού και αξεσουάρ, συνεντεύξεις, και ότι σχετίζεται με την μοτοσυκλέτα, ιδωμένο με την γυναίκεια οπτική, σε μια σελίδα με 6.400 εγγεγραμμένα μέλη, 37.000 ακόλουθους στα social media και έναν ισχυρό πυρήνα που δίνει το παρών σε δίτροχες εκδηλώσεις.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα MissBiker ΕΔΩ.

Πηγή: OmniMoto 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon