.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 13:23

Ducati – Εκδήλωση για συγκέντρωση χρημάτων για το Carlin Dunne Foundation

Προς τιμήν του Αμερικανού αναβάτη που έχασε τη ζωή του λίγο πριν θριαμβεύσει στο Pikes Peak, η Ducati καλεί σε στήριξη του ιδρύματος που στήθηκε στο όνομά του.

Το Carlin Dunne Foundation έχει ως σκοπό την υποστήριξη αναβατών που τραυματίζονται στο κεφάλι σε αγωνιστικές δραστηριότητες. Το ίδρυμα αυτό διερευνά και στηρίζει προσπάθειες που στοχεύουν τόσο στην πρόληψη πριν το ατύχημα.

Ο Carlin Dunne ήταν ο αναβάτης που ανέλαβε να τρέξει στο Pikes Peak International Hill Climb 2019 τη νέα Ducati Streetfighter V4 στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση. Ήταν μακράν ο ταχύτερος των δοκιμών και στον αγώνα κάλπαζε προς μια ακόμη νίκη και μάλιστα με διαφαινόμενο ρεκόρ χρόνου, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στην τελευταία στορφή και έπεσε, χάνοντας τραγικά τη ζωή του.

Συνεπεία αυτού του ατυχήματος, οι διοργανωτές του Pikes Peak ανέστειλλαν τη συμμετοχή μοτοσυκλετών για το 2020, ενώ εκκρεμεί ακόμη το ενδεχόμενο να διακοπεί οριστικά το δίτροχο σκέλος του για λόγους ασφαλείας.

Η εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για το ίδρυμα διοργανώνεται από τη Ducati North America και θα λάβει χώρα σήμερα, 5 Δεκεμβρίου 2019, στο Canoe Studios στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Εκεί οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μέσω δημοπρασίας μια σειρά συλλεκτικών αντικειμένων από επώνυμε εταιρείες, όπως οι Bell, Alpinestars, Ducati Corse, Deus, Spider Grips, Yeti, Kyle Wyman Racing.

Παράλληλα, θα δουν μια συλλογή με προσωπικά αντικείμενα του Dunne από την αγωνιστική του καριέρα, καθώς και τη Ducati Multistrada Pikes Peak με την οποία ο Αμερικανός είχε κερδίσει την ανάβαση του 2018.

Για όσους θα ήθελαν να στηρίξουν το ίδρυμα Carlin Dunne εκ του μακρόθεν, υπάρχει πάντα η δυνατότητα δωρεών online μέσω ειδικής ιστοσελίδας που θα βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon