.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 14:17

Royal Enfield Regalé Bobber – Ένα custom βασισμένο στο Interceptor 650

Διά χειρός της Ινδικής EIMOR Customs, το δικύλινδρο Interceptor μεταμορφώνεται σε πολυτελές Bobber.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά custom εργαστήρια της Ινδίας και το όνομά του προκύπτει από τα αρχικά East India Motorcycle Revolution, δηλαδή Μοτοσυκλετιστική Επανάσταση στην Ανατολική Ινδία.

Εύλογα η συμπατριώτισα Royal Enfield αποτελεί έναν βασικό τροφοδότη πρώτης ύλης για τα διάφορα custom μοντέλα που φτιάχνει και, εξίσου αναμενόμενα, η νέα δικύλινδρη σειρά αποτελεί το νέο αγαπημένο αντιμείμενο κάθε καστομά της χώρας.

Το Regalé Bobber ένακε το ντεμπούτο το στην εκδήλωση 2019 Ride Mania στη Goa της Ινδίας και έχει προκύψει από μια σειρά αισθητικών αλλαγών στην αρχική μοτοσυκλέτα.

Αυτές περιλαμβάνουν νέο προβολέα, ένα σκέτο στρογγυλό ρολόι στα όργανα για πιο λιτό, bobber στυλ, φαρδύτερο τιμόνι, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμουμε λαστιχέν ια προστατευτικά στο πλάι, μονόσελο με ριγέ φινίρισμα, νέα φτερά, LED πίσω φως και το συνολάκι βάφτηκε σε ένα Αγγλικό Racing Green χρώμα που σπάει μόνο από τις καφετί λεπτομέρειες και τα χρώμια των εξατμίσεων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω ένα γρήγορο walk around της μοτοσυκλέτας από την εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε.

EIMOR Customs / Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon