.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 16:59

Ducati Riding Experience 2020 - Άνοιξαν οι εγγραφές για ανεπανάληπτες εμπειρίες οδήγησης by Ducati

Οι εγγραφές για τις εμπειρίες οδήγησης -και ζωής- Ducati Riding Experience 2020 άνοιξαν, και αφορούν το DRE Enduro, το DRE Road και το νέο πρόγραμμα event DRE Rookie, για αναβάτες 18-24 ετών με μοτοσυκλέτες μειωμένης ιπποδύναμης. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα του DRE Racetrack Academy.

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν το 2019, όπου περισσότεροι από 1.400 αναβάτες συμμετείχαν στις δραστηριότητες του, το θρυλικό DRE επιστρέφει για το 2020, με ανεπανάληπτες εμπειρίες οδήγησης σε δρόμο και χώμα, για έμπειρους και αρχάριους αναβάτες.

Επαγγελματίες, φτασμένοι εκπαιδευτές και πλοηγοί, αξέχαστα τοπία, και η δυνατότητα να οδηγήσει κανείς την αγαπημένη του Ducati, σε μια μεγάλη γκάμα από μοναδικές και αποκλειστικές εμπειρίες.

Το μεγάλο νέο για το 2020 είναι φυσικά η προσθήκη του DRE Rookie Academy, για αναβάτες 18-24 ετών, με μοτοσυκλέτες μειωμένης ιπποδύναμης -υποθέτουμε για Α2 δίπλωμα οδήγησης.

Το DRE Enduro περιλαμβάνει 2 μέρες οδήγησης Multistrada στο χώμα, ενώ το DRE Road αφορά αναβάτες που θέλουν να ανεβάσουν επίπεδο στον δρόμο.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα και του DRE Racetrack Academy, εκεί όπου εκπαίδευση και αδρεναλίνη πηγαίνουν χέρι-χέρι, σε περιβάλλον πίστας, με τους τυχερούς συμμετέχοντες να παίζουν και να μαθαίνουν, καβάλα στην γκάμα Panigale.

Το DRE είναι επιτυχημένο και σε διεθνές επίπεδο πέρα από τ, καθώς όλα τα event λαμβάνουν χώρα και στην Ασία, ενώ το DRE Enduro έχει διοργανωθεί και στις Η.Π.Α. αλλά και στην Ολλανδία.

Πέρα από το DRE μην ξεχνάμε και τις εμπειρίες ταξιδιού της ιταλικής εταιρείας με τα προγράμματα Dream Tour και Adventure Tour.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DRE, δείτε ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon