.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 11:07

Yamaha: 50 χρόνια στην Ελλάδα - Το βίντεο της εορταστικής εκδήλωσης

Η Μοτοδυναμική Α.Ε. γιόρτασε τη συμπλήρωση μισού αιώνα της Yamaha στην Ελλάδα με μια λαμπερή εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η επέτειος είναι πραγματικά αξιοσημείωτη, καθώς η Yamaha δε συμπληρώνει απλώς 50 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας, με έχει αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα της στην Ελληνική αγορά μοτοσυκλέτας με αμέτρητες best seller μοτοσυκλέτες και διαρκείς διακρίσεις σε κάθε φύσεως αγωνιστική δραστηριότητα.

Στην εορταστική εκδήλωση παρέστη όλη η διοίκηση της Μοτοδυναμικής, ενώ ξεχώρισε η παρουσία του Ιάπωνα πρέσβη στην Ελλάδα, κυρίου Yasuhiro Shimizu, καθώς και μερικών υψηλόβαθμων διεθνών στελεχών της εταιρείας, όπως οι κ.κ. Katsuaki Watanabe, Αντιπρόεδρος της Yamaha Motor Co. και Eric de Seynes, διευθύνων σύμβουλος της Yamaha Europe.

Με κεντρικό παρουσιαστή της βραδιάς τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου, οι πάνω από 500 καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, περιηγήθηκαν σε μια σειρά δεκάδων ιστορικών μοτοσυκλετών της εταιρείας και στην έκθεση φωτογραφιών με σημαντικά ορόσημα αυτών των 50 ετών, καθώς και ένα ντοκιμαντέρ με συνεντεύξεις και ενδιαφέρον υλικό από την Ελληνική ιστορία της Yamaha.

Με την ευχή μας για άλλα 50 χρόνια επιτυχιών σε αγορά και αγώνες στη χώρα μας, ας δούμε παρακάτω ένα περιεκτικό βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού με στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

50 Χρόνια Yamaha στην Ελλάδα

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon