.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 11:38

This is Moto - Μια ταινία αφιερωμένη στο ΜΧ - Βίντεο τρέιλερ

Οκτώ Αμερικανοί αναβάτες, ισάριθμες ιστορίες από τη ζωή τους κάνοντας αυτό που λατρεύουν: motocross.

Η εταιρεία The Moto Co έχει στηθεί από μια παρέα ανθρώπων που, όπως δηλώνουν οι ίδιοι, μεγάλωσαν παρακολουθώντας τους θρύλους του Αμερικανικού ΜΧ: Ricky Carmichael, Jeremy McGrath, Bubba Stewart, Travis Pastrana.

Τώρα λοιπόν ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής τους με στόχο να εξυμνήσουν το άθλημα που αγαπούν και γι' αρχή παρουσιάζουν την ταινία This is Moto, η οποία ακολουθεί εν είδει ντοκιμαντέρ τη ζωή 8 σπουδαίων αθλητών του ΜΧ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού.

this is moto movie poster

Zach Osborne, Cody Webb, Dean Wilson, Tom Parsons, Vicki Golden, Todd Waters, Dereck Beckering και Daxton Bennick μας ταξιδεύουν σε μια ζωή γεμάτη τρελό θέαμα, ατελείωτους αγώνες και, αναπόφευκτα, πολύ πόνο.

Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στην Καλιφόρνια στις 12 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα περάσει από λιγοστές επιλεγμένες αίθουσες στις ΗΠΑ. Ωστόσο, επειδή δεν προβλέπεται να βρει ευρεία διανομή ούτε στην πατρίδα της, κρίνεται μάλλον απίθανο να φτάσει ως τα μέρη μας, οπότε η επόμενη λύση είναι η αγορά του σχετικού DVD, το οποίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Για περισσότερες πληροφορίες πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Δείτε παρακάτω το επίσημο τρέιλερ της ταινίας This is Moto.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon