.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 11:03

Yamaha NIKEN: Όχημα υποστήριξης του φημισμένου Ποδηλατικού Γύρου της Ισπανίας (La Vuelta)

Τα σπορ είναι βαθιά ριζωμένα στο DNA της Yamaha και το πάθος της εταιρείας για ανταγωνισμό συμπληρώνει τέλεια τη φιλοσοφία των ASO και RCS, υποστηρικτών των ποδηλατικών αγώνων των Μεγάλων Γύρων.

Ως μέρος της τριετούς συνεργασίας που ξεκίνησε η Yamaha με την ASO (Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας - Tour de France και Ποδηλατικός Γύρος της Ισπανίας - La Vuelta) και την RCS (Ποδηλατικός Γύρος της Ιταλίας - Giro d'Italia), ζητήθηκε από την εταιρεία να παράσχει έναν στόλο τρίτροχων μοτοσυκλετών NIKEN για βοήθεια σε ομάδες και επισήμους, που θα συμβάλλουν επίσης στην ομαλή και επιτυχημένη φιλοξενία των πιο διάσημων ποδηλατικών γύρων της Ευρώπης.

Η απόφαση της ASO να επιλέξει τη Yamaha NIKEN ως επίσημο όχημα υποστήριξης για τους αγώνες των Μεγάλων Γύρων απεδείχθη διορατική, όταν αυτό το επαναστατικό μοντέλο Sport Touring επέδειξε τις απαράμιλλες πολυπρόσωπες ικανότητές του στη διάρκεια του πρόσφατου Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας (Tour de France).

Εκτός από την εξαιρετική απόδοσή του σε όλες τις καιρικές συνθήκες -από την ακραία θερμοκρασία των 35 βαθμών μέχρι τις επικίνδυνες χαλαζοπτώσεις- αυτό το μοναδικό όχημα νέας γενιάς απεδείχθη εξαιρετικά δημοφιλές για οδηγούς και επιβάτες, χάρη στην εντυπωσιακή άνεση που παρείχε όλη την ημέρα και στη δυναμική απόδοσή του στους πλέον απαιτητικούς δρόμους.

Σχόλιο από τον βετεράνο των Μεγάλων Γύρων, Serge Guerin, ο οποίος εργάστηκε με την ASO σε 16 αγώνες του Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας (Tour de France), "Η NIKEN είναι ιδανική για δρόμους με στροφές και για καλντερίμια - και θεωρώ ότι είναι πολύ σταθερή στις χαμηλές ταχύτητες. Για μένα είναι το καλύτερο όχημα για αυτές τις συνθήκες!"

Με 10 Ποδηλατικούς Γύρους της Γαλλίας (Tour de France) στο ενεργητικό του, ο οδηγός της ASO, Bruno Thibout, εντυπωσιάστηκε και αυτός. "Όπως και ο Serge, θεωρώ ότι η NIKEN είναι η ιδανική μοτοσυκλέτα για αυτού του είδους την οδήγηση. Η θέση οδήγησης και η εργονομία της την κάνουν πολύ άνετη -σημαντικός παράγοντας όταν οδηγείς 21 μέρες- και στα κατηφορικά τμήματα των ορεινών ετάπ εντυπωσιάστηκα με το υψηλό επίπεδο κρατήματος και σταθερότητας της μηχανής."

Έπειτα από ένα άξια κερδισμένο καλοκαιρινό διάλειμμα, ο στόλος των NIKEN θα κατευθυνθεί προς την Ισπανία όπου θα έχουν και πάλι το ρόλο των επίσημων οχημάτων υποστήριξης στον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta), τον τρίτο αγώνα στη σειρά των Μεγάλων Γύρων.

Με μια ιστορία που ξεκινά από το 1934, ο Ποδηλατικός Γύρος της Ισπανίας (La Vuelta) προσελκύει τεράστια παγκόσμια προσοχή κάθε καλοκαίρι. Διαρκεί 3 εβδομάδες, από τις 24 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει 21 ετάπ -συμπεριλαμβανομένων εννέα εξαντλητικών ημερών στα βουνά- ο Ποδηλατικός Γύρος της Ισπανίας (La Vuelta) ξετυλίγεται μέσα σε μερικά από τα πιο όμορφα και σκληροτράχηλα τοπία της Ισπανίας.

Ο Ποδηλατικός Γύρος της Ισπανίας (La Vuelta) 2019 ξεκινά στη Salinas de Torrevieja στις 24 Αυγούστου και τελειώνει στη Μαδρίτη στις 15 Σεπτεμβρίου, και οι λάτρεις του Γύρου μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Yamaha.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon