.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 12:21

Ανακοίνωση Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη για τον θάνατο του Γιώργου Παππά

Με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο Γιώργος Παππάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έφυγε χθες 28/8/19 από τη ζωή ύστερα από μια πολυετή, θαρραλέα, αλλά άνιση μάχη με την ασθένειά του.

Θα μας λείψει ο επαγγελματισμός, η γνώση, η εμπειρία και η προσήλωσή στο καθήκον του ακόμη και τις τελευταίες, ιδιαίτερα δύσκολες ημέρες της ζωής του. Πάνω από όλα όμως θα μας λείψει ο Γιώργος, ο συνεργάτης και φίλος με το σπάνιο ήθος, την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά.

Είμαστε περήφανοι για τα όσα πρόσφερε ο Γιώργος στην εταιρεία και στις μάρκες μας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε στα 15 συναπτά έτη της μεταξύ μας συνεργασίας.

Ευχόμαστε στον αγαπημένο Γιώργο καλό ταξίδι, τον κρατάμε σε ένα ξεχωριστό μέρος στη καρδιά μας και εκφράζουμε στην οικογένεια και τους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Διοίκηση Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη

ΥΓ:

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 30/08/2019 στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου (Ροδοδάφνης 20, Χαλάνδρι) και η ταφή στο κοιμητήριο Αμαρουσίου (Μουργκάνας 5, Μαρούσι).

Αντί στεφάνων η οικογένεια του επιθυμεί, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 12:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon