.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 11:57

ADV 2 SIBERIA - ROAD OF BONES - Το νέο ταξίδι του Κ. Μητσάκη

Η διάσχιση του μακρύτερου χωματόδρομου στον κόσμο (3.100 χλμ.) με μια μοτοσυκλέτα είναι αναμφισβήτητα μια συναρπαστική εμπειρία, που ονομάζεται “ROAD OF BONES”. Με «εργαλείο» περιπέτειας την προσωπική του BMW F-650 (mod. 1999) και πεδίο ταξιδιωτικής δράσης την αχανή και αραιοκατοικημένη βορειοανατολική Σιβηρία, ο γνωστός φωτογράφος – ταξιδιωτικός αρθρογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης θα επιδιώξει να ανταποκριθεί επάξια στις αντίξοες απαιτήσεις της χωμάτινης περιπέτειας δρόμου «ADV 2 SIBERIA - ROAD OF BONES» και να πανηγυρίσει στην πόλη Magadan την επιτυχή έκβαση ενός ακόμα δίτροχου τολμήματος.

Βασικός χορηγός του ταξιδιού «ADV 2 SIBERIA - ROAD OF BONES» είναι η “ΒΜW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε” (μέλος του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW HELLAS AE.), που ανέλαβε αποκλειστικά την τεχνική υποστήριξη και προετοιμασία της BMW F-650 του Κων/νου Μητσάκη.

Για τους ανθρώπους της “ΒΜW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε”, η υπέρβαση του σιβηρικού χωματόδρομου “ROAD OF BONES” με μια BMW F-650 η οποία μετρά ακριβώς 20 χρόνια «κατασκευαστικής ζωής», αντιπροσωπεύει μια δυνατή πρόκληση. Γιατί μέσα από το ταξιδιωτικό εγχείρημα του Έλληνα αναβάτη θα προβληθεί –με τον πλέον άμεσο τρόπο– η διαχρονική αξιοπιστία και αντοχή των μοτοσικλετών BMW, ενώ ταυτόχρονα θα επιβεβαιωθεί το ταξιδιωτικό προφίλ της BMW Motorrad.

Η διαδρομή του «ADV 2 SIBERIA - ROAD OF BONES» ξεκινά στις 1/8/2019 από την πόλη – λιμάνι Vladivostok της Ανατολικής Σιβηρίας, διατρέχει τις πόλεις Khabarovsk, Tynda, Yakutsk, Susuman και ολοκληρώνεται στις 27/8/2019 στην παραθαλάσσια πόλη Magadan της Βορειοανατολικής Σιβηρίας.

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Το ταξίδι “ADV 2 SIBERIA - ROAD OF BONES” τυγχάνει της ευγενικής χορηγίας:
1) ΒΜW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε - Μέλος του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW HELLAS AE.
2) IPONE – Λιπαντικά μοτοσυκλετών
3) MOTOFASHION – Κατάστημα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας & αναβάτη
4) MICHELIN
5) TYRE SHOP – Κατάστημα ελαστικών μοτοσυκλέτας
6) DAINESE / AGV
7) PHOTOAGORA.GR. Κατάστημα φωτογραφικών ειδών
8) PIMENIDIS TRAVEL – Τουριστικό γραφείο
9) RIDERS SHOP – Ελαστικά / αξεσουάρ μοτοσυκλέτας
10) BIKEIT – Καθημερινό περιοδικό μοτοσυκλέτας
11) ΜΟΤΟ / MOTOMAG – Μηνιαίο περιοδικό μοτοσυκλέτας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon