.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 12:54

O Jeremy McGrath δοκίμασε την Kawasaki ZX-10RR του Jonathan Rea

Το πέρασμα του WorldSBK από τις ΗΠΑ και τη Laguna Seca έδωσε την ευκαιρία στον Βασιλιά του Supercross να δοκιμάσει μια διαφορετική εμπειρία.

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, την επόμενη δηλαδή του αγώνα WorldSBK στη Laguna Seca, ένας θρύλος των αγώνων SX και MX επισκέφτηκε το γκαράζ της Kawasaki.

Ο κάτοχος 12 τίτλων σε παγκόσμιο SX, ΑΜΑ ΜΧ και AMA SX, Jeremy McGrath φόρεσε τη δερμάτινη φόρμα του και καβάλησε τη μοτοσυκλέτα του Jonathan Rea, πρωτοπόρου και πλέον ακλόνητου φαβορί για τον τίτλο του 2019.

Ακούμε τον ίδιο να μας μιλά για την εμπειρία:

“Το να καβαλήσω αυτή τη μοτοσυκλέτα ήταν ένα όνειρο για μένα. Είμαι θαυμαστής όλων αυτών των ανθρώπων και με τον Jonathan είμαστε φίλοι εδώ και αρκετό καιρό.

“Σκεφτόμασταν να κάνουμε μια τέτοια ανταλλαγή εδώ και μερικά χρόνια, καθώς κι αυτός είχε οδηγήσει σε πίστα ΜΧ μαζί μου πριν δύο χρόνια. Η προσπάθεια να μάθω την πίστα και τη μοτοσυκλέτα ήταν μια διαδικασία που απαίτησε να μάθω πολλά και γρήγορα, αλλά πραγματικά θα μπορούσα να μείνω στην πίστα όλη μέρα!”

Ο McGrath δεν ξεκίνησε καλά τη γνωριμία του με τη ZX-10RR καθώς κατάφερε να πέσει μέσα στην pitlane, αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε απ’ το να βρεθεί λίγο αργότερα μέσα στην πίστα, παρέα με τον πρωταθλητή WorldSBK 2009, Ben Spies.

“Είχε την ευκαιρία να οδηγήσω μαζί με τον Ben για λίγο και με βοήθησε πολύ βλέποντας τι έκανε αυτός. Αυτή η πίστα μπορεί πλέον να διαγραφεί από τη λίστα των ονειρεμένων στόχων μου. Απόλαυσα που οδήγησα στην Corkscrew, ήταν σαν μπερμ σε πίστα ΜΧ. Θα ήθελα να μείνω μέσα όλη μέρα και να πάω ακόμη πιο γρήγορα, αλλά όπως και να ‘χει πέρασα μια σπουδαία μέρα και το ευχαριστήθηκα!”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon