.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 12:40

Yamaha NIKEN - Όχημα υποστήριξης του Tour de France

Το επαναστατικό Yamaha NIKEN είναι το επίσημο όχημα υποστήριξης στους πιο φημισμένους ποδηλατικούς αγώνες του κόσμου, μεταξύ και αυτών ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας - Tour de France.

Καλύπτοντας τους τρεις μεγαλύτερους Μεγάλους Γύρους της Ευρώπης, καθώς και άλλους τοπικούς ποδηλατικούς αγώνες, η τριετής συνεργασία της Yamaha με την ASO (για τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας “Tour de France”, και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας “La Vuelta”) και με την RCS για τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας “Giro d'Italia” αντικατοπτρίζει το πάθος της εταιρείας για τα σπορ και το συναγωνισμό, και είναι ιδανική ευκαιρία να επιδείξει την πολυπρόσωπη ευελιξία της επαναστατικής NIKEN σε όλες τις καιρικές συνθήκες και όλους τους τύπους εδάφους.

Έχοντας ήδη αποδείξει τις εξαιρετικές δυνατότητές τους ως επίσημα οχήματα υποστήριξης στον πρόσφατο Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας (Giro d'Italia), η ομάδα μοτοσυκλετών NIKEN θα παρελαύνει μπροστά σε εκατομμύρια οπαδούς και τηλεθεατές στον προσεχή Γύρο της Γαλλίας (Tour de France) στη διάρκεια ολόκληρου του αγώνα των 21 ετάπ, μήκους 3.460 χιλιομέτρων.

Η ομάδα των αναβατών NIKEN της ASO, που θα είναι υπεύθυνη για τα πάντα, από την παροχή ιατρικής βοήθειας μέχρι την προμήθεια ποτών και συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς και για την αλλαγή σαμπρελών και τροχών για τους συμμετέχοντες, θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο σε αυτή την αναγνωρισμένου κύρους αθλητική διοργάνωση.

Όπως και η ποδηλασία εξελίσσεται συνεχώς και θέτει νέα όρια, έτσι και η Yamaha καινοτομεί διαρκώς και επιδιώκει να προσθέσει μια νέα διάσταση στην εμπειρία οδήγησης μοτοσυκλέτας. Η NIKEN, που διαθέτει τρεις τροχούς, είναι μια μοναδική, επαναστατική μοτοσυκλέτα που προσφέρει απόλυτη άνεση στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων, σε συνδυασμό με εξαιρετική σιγουριά στις στροφές και δυνατή πέδηση, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό όχημα υποστήριξης για τους διαφορετικούς τύπους εδάφους και τις μεταβλητές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη διάρκεια του Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας (Tour de France).

Η 106η διοργάνωση του περίφημου Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας (Tour de France) ξεκινά στις Βρυξέλλες στις 6 Ιουλίου, τελειώνει στο Παρίσι στις 28 Ιουλίου, και οι φίλοι του αγώνα θα μπορούν να βρουν ενημερωμένες πληροφορίες για κάθε ετάπ, παρακολουθώντας τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Yamaha.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon