Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 10:33

Α.Ο.Θ. - Δωρεάν κράνη σε μοτοσυκλετιστές, χορηγία της Moto Market

Μία ακόμα δράση του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ), στα πλαίσια της καμπάνιας του για την οδική ασφάλεια, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουνίου το πρωί, στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Σε συνέργεια με την Ελληνική Αστυνομία - Διεύθυνση Τροχαίας και του μεγάλου χορηγού του ομίλου Moto Market GR θα διανεμηθούν δωρεάν κράνη σε οδηγούς δικύκλων, σε μία όμορφη εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχουν παραολυμπιονίκες, μαθητές γυμνασίου και φορείς της πόλης μας.

Θα χαρούμε πολύ οι αθλητές, τα μέλη και οι φίλοι του ΑΟΘ να συνδράμουν το ΔΣ του ομίλου και να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία μιας ακόμα κοινωνικής δράσης.

 

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 23:22
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon