.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 13:31

Royal Enfield – Αιφνιδιαστική παραίτηση του προέδρου

Λακωνική ανακοίνωση της εταιρείας

Ο Rudratej Singh, πρόεδρος της Royal Enfield από τον Ιανουάριο του 2015, με μια αιφνιδιαστική κίνηση υπέβαλε την παραίτηση του στον όμιλο Eicher, στον οποίο και ανήκει η εταιρεία, με το διοικητικό συμβούλιο να την κάνει δεκτή.

Τo γεγονός αποτελεί σίγουρα έκπληξη, η μέχρι τώρα πορεία του Singh κρίνεται πολύ επιτυχημένη, αφού ο τέως πρόεδρος της Royal Enfield, συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην αλλαγή της πορείας της εταιρείας, που σηματοδοτήθηκε από μοντέλα όπως το Himalayan και τα Continental / Interceptor 650.

O Singh, δεν αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραιτηθεί, ωστόσο υπήρξε μια λακωνική ανακοίνωση του ομίλου Eicher, στην οποία αναφέρεται ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας της Royal Enfield, θέλησε να “επιδιώξει επαγγελματικές ευκαιρίες εκτός της εταιρείας”.

Μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης, στην θέση του προέδρου της Royal Enfield, τοποθετήθηκε ο Lalit Malik, οικονομικός διευθυντής του ομίλου Eicher.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 13:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon