.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 14:23

Kove Moto - Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής της, Zhang Xue

Ο άνθρωπος που κρατούσε το τιμόνι της Kove τα τελευταία επτά χρόνια εγκαταλείπει τη διοίκησή της.

Με μια λιτή ανακοίνωση η Kove Moto αποχαιρετά φιλικά τον Zhang Xue, τον γενικό διευθυντή και έναν εκ των ιδρυτών της εταιρείας, που παραιτήθηκε της γενικής διεύθυνσής της. Το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

"Με θλίψη ανακοινώνουμε για την παραίτηση του κυρίου Zhang Xue από τη θέση του στην Kove, η οποία επισήμως ισχύει από την 28η Φεβρουαρίου.

Kove ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα έξι επιχειρηματικών, συμπεριλαμβανομένου του κ. Zhang Xue, και μαζί αντιμετωπίσαμε προκλήσεις και κάναμε βήματα προς τα μπροστά. Μετά από αυτές τις 2500 μέρες και νύχτες συλλογικά καταφέραμε την επιτυχία που καθορίζει σήμερα την Kove. Η απόφασή του είναι να αποχωρήσει από τη διοικητική ομάδα της Kove, ωστόσο παραμένει μέλος των μετόχων της.

"Στο μέλλον η Kove θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη φιλοσοφία "Focus on Performance" (Εστιάζοντας στν Απόδοση) στην κατασκευή οχημάτων. Τα προϊόντα και το σύστημα διανομής της Kove δεν αλλάζει και συνεχίζουμε να αναζητούμε την τεχνολογική καινοτομία και πρωτοπορία. Σκοπός μας είναι να μετατρέψουμε την αγωνιστική τεχνολογία σε μαζική παραγωγή, δημιουργώντας περισσότερα και καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες μας.

"Η διαδρομή στο Ντακάρ δε θα σταματήσει και η πορεία μας στο WorldSBK θα συνεχιστεί. Ως Kove σας διαβεβαιώνουμε πως η δέσμευσή μας την αριστεία παραμένει αδιαπραγμάτευτη. Η ταλαντούχα ομάδα μας, μαζί με χιλιάδες αφοσιωμένων εργατών, συνεχίζει να οδηγεί την πορεία βελτίωσης και καινοτομίας. Μαζί θα ανοίξουμε νέους δρόμους, δημιουργώντας επαναστατικές μοτοσυκλέτες που μαγεύουν τον κόσμο. Εμπόδια θα υπάρξουν. Η Kove παραμένει δυνατή κατασκευάζοντας μια γκάμα συναρπαστικών μοτοσυκλετών για όλον τον κόσμο."

zhang xue 2

Ο ίδιος ο Zhang Xue αποκάλυψε την παραίτησή του με ένα βίντεο όπου εξηγεί πως η σχέση του με την εταιρεία παραμένει πολύ καλή, ωστόσο πήρε αυτήν απόφαση επειδή "οι αξίες μας διαφέρουν", ενώ εξήγησε πως "υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία δε μπορώ να αποφασίσω εγώ, έτσι η εταιρεία δε μεγαλώνει σύμφωνα με το όραμά μου. Φυσικά δεν υπάρχει λάθος σε αυτό."

Ο Zhang Xue είναι πρώην αγωνιζόμενος και η προσέγγισή του στην ανάπτυξη της Kove τροφοδοτήθηκε από έντονο συναισθηματισμό, άφθονη ενέργεια και δράσεις που σε τίποτε δε θυμίζουν τον τυπικό CEO μιας μεγάλη εταιρείας. Ο Xue είναι φανατικά υπέρμαχος του δόγματος "100% made in China" και αυτό συμπεριλαμβάνει και τον περιφερειακό εξοπλισμό. Καβαλά τις μοτοσυκλέτες στη διάρκεια της εξέλιξης και συμμετέχει στη διαδικασία ως αναβάτης και μηχανικός, τον βλέπαμε κάθε μέρα στη διάρκεια του Ντακάρ να δουλεύει στη συντήρηση των μοτοσυκλετών δίπλα στους μηχανικούς του, ενώ δε δίστασε να τρέξει κι ο ίδιος με το 800Χ στον κινέζικο αγώνα Taklimakan Rally 2023.

zhang xue 1

Αν και παραμένει μέτοχος της Kove Moto, o Zhang Xue δήλωσε πως το επόμενο πλάνο του είναι να στήσει μια νέα κατασκευάστρια στην Κίνα αναπτύσσοντας έναν νέο τρικύλινδρο κινητήρα.

Πηγή: Kove Moto

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon