.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 13:32

Aprilia All Stars 2024 - Έρχεται τον Ιούνιο στο Misano

Το μεγάλο ετήσιο φεστιβάλ της Aprilia επιστρέφει το 2024 με όλα τα αστέρια της εταιρείας στην πίστα.

Η Aprilia ανακοινώνει την τελική ημερομηνία που θα διοργανωθεί η φετινή γιορτή Aprilia All Stars 2024, το Σάββατο 8 Ιουνίου στην πίστα Misano World Circuit. Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις αγωνιστικές Aprilia RS-GP που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και να γνωρίσουν τους αναβάτες τους, Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori, Miguel Oliveira και Raúl Fernández.

Η ευρωπαϊκή κατασκευάστρια με τις περισσότερες νίκες σε Grand Prix, 297 σε όλες τις κατηγορίες, θα τιμηθεί βεβαίως και από έναν από τους μεγάλους της θρύλους, τον εξάκις παγκόσμιο πρωταθλητή (τέσσερεις στ GP250 και δύο στο WorldSBK) Max Biaggi.

Φέτος ωστόσο η αγωνιστική πτέρυγα της εταιρείας θα έχει και κάτι νέο, καθώς οι χωματεροί Jacopo Cerutti και Francesco Montanari θα δώσουν το παρόν με φρέσκο τον θρίαμβο της Aprilia Tuareg στον αγώνα Africa Eco Race.

Το πρόγραμμα του Aprilia All Stars φυσικά δε μένει στην αγωνιστική δραστηριότητα, καθώς θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα για όλη την οικογένεια, ξεκινώντας φυσικά από τον μοτοσυκλετιστή.

Test rides των μοντέλων 2024 στους δημόσιους δρόμους της τριγύρω περιοχής, το περίφημο Racing Museum με όλες τις μοτοσυκλέτες που έχτισαν τον θρύλο της Aprilia, έκθεση φωτογραφίας “Aprilia vista dall’Oriente” του Ιάπωνα Aki Kusudo που περιγράφει με συγκλονιστικές εικόνες τη δέσμευση της εταιρείας στο πρωτάθλημα MotoGP, ειδικός χώρος αφιερωμένος στους εικονικούς αγώνες eSport και άφθονες επιλογές για ψώνια επίσημων ειδών Aprilia Racing αλλά και πολλών άλλων αγαθών, ενώ η όλη εκδήλωση θα ντυθεί ηχητικά με μουσική από τους παραγωγούς του ιταλικού Radio DeeJay.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon