.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 15:00

Έκθεση μοτοσυκλέτας, αξεσουάρ και ένδυσης

 

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

 


Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες της Μοτοσυκλέτας


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Δικύκλων και Παρεμφερών Ειδών, διοργανώνει σε συνεργασία με την Λέσχη Φίλων Σπορ Μοτοσυκλέτας (ΟΜΑΔΑ 65) παράλληλα με την διεξαγωγή του Πανελληνίου Επάθλου Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2012 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιουνίου 2012 , Έκθεση Προβολής Μοτοσυκλετών, Αξεσουάρ, Ένδυσης , Υπόδησης και όλων των προϊόντων για την Μοτοσυκλέτα.

Στις 23 & 24 Ιουνίου

Έτσι λοιπόν και φέτος, παρόλο την οικονομική κρίση η συμμετοχή όλων των εταιρειών του κλάδου της Μοτοσυκλέτας και των Αξεσουάρ , αποτελούν για φέτος ακόμη μια φορά το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός στον χώρο του Δικύκλου για το 2ήμερο Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιουνίου , παράλληλα με την διεξαγωγή του Πανελληνίου Επάθλου Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2012 .
Όλος ο κόσμος της Μοτοσυκλέτας θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων , για μια ζωντανή επικοινωνία με το κοινό , τους φίλους , τις φίλες  , τους επαγγελματίες εμπόρους, τα συνεργεία , τον ειδικό τύπο της μοτοσυκλέτας  και τους αγωνιζόμενους της Μοτοσυκλέτας.
Σε μια διοργάνωση γεμάτη ενημέρωση για τους χιλιάδες φίλους του Δικύκλου που αναμένετε να την επισκεφτούν, που τελεί υπό την αιγίδα, στήριξη και συμμετοχή του ΠΑΣΕΕΔ.
Η φετινή εκδήλωση για την Μοτοσυκλέτα θα χαρακτηρίζεται από την γνωστή οργανωτική και λειτουργική αρτιότητα , που διακρίνει επί πολλά έτη τον «ΠΑΣΕΕΔ» που πάντα είναι κοντά στον Μοτοσυκλετιστή αλλά και από τις εντυπωσιακές και υψηλού επιπέδου παράλληλες εκδηλώσεις- κληρώσεις δώρων που έχουν προγραμματισθεί να γίνουν το 2ήμερο αυτό.
Οι επισκέπτες – φίλοι της Μοτοσυκλέτας θα έχουν την ζωντανή επικοινωνία και ενημέρωση από τους εισαγωγείς – επαγγελματίες , εμπόρους μοτοσυκλετών, εμπόρους Αξεσουάρ και των συνεργείων με διαρκώς αυξανόμενους οπαδούς της ελεύθερης μετακίνησης που είναι μόνο το Δίκυκλο.

Περισσότερες από 70 εταιρίες

Σας ενημερώνουμε για την συμμετοχή περισσότερων από 70 εταιρειών του κλάδου της Μοτοσυκλέτας που έχουν κληθεί να παρευρεθούν και  θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά ένα σημαντικό γεγονός στον χώρο του δικύκλου.
Ευχόμαστε σε όλους τους εκθέτες καλή επιτυχία με πολλές πωλήσεις, στους δε φίλους και μοτοσυκλετιστές καλές αγορές.
Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε στο περίπτερο του ΠΑΣΕΕΔ, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων , να σας ενημερώσουμε για όλα , αλλά και ειδικότερα για τον Νέο Θεσμό του Τεχνικού Ελέγχου Δικύκλων που είναι πλέον υποχρεωτικός.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης – εκδήλωσης για το κοινό  θα είναι από Σάββατο 23 Ιουνίου έως και Κυριακή 24 Ιουνίου από 9:00 πμ έως 20:00 μμ

Με πλείστη τιμή για το ΔΣ του ΠΑΣΕΕΔ


Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας
       Μ. Σπηλιώτης                                    Γ. Κονδύλης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 15:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon