.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 11:28

“Τίτλοι τέλους” για το Continental GT 535 της Royal Enfield

Τα νέα δικύλινδρα 650 το εκτοπίζουν από την παραγωγή 

Βραχύβια μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Continental GT 535 στην αγορά αφού αυτή διήρκησε συνολικά 5 χρόνια. Καλώς ή κακώς, το πρώτο café racer που παράχθηκε επίσημα από την εταιρεία (προϋπήρχε kit café για τα Bullet) πρόκειται σύντομα να καταργηθεί από την λίστα των διαθέσιμων μοτοσυκλετών της εταιρείας, με την παραγωγή του να διακόπτεται.

Ο λόγος είναι φυσικά η έλευση των νέων δικύλινδρων μοντέλων Interceptor και Continental GT 650 τα οποία αναμένονται σύντομα στην παγκόσμια αγορά.

To Continental GT 535 λοιπόν, παρουσιάστηκε επισήμως το 2013, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας μεταστροφής στην φιλοσοφία της εταιρείας, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στις μέρες μας.

Η Royal Enfield, από κατασκευαστής πραγματικά κλασσικών μοτοσυκλετών άρχισε σιγά – σιγά να ανιχνεύει νέα μονοπάτια, τα οποία στις μέρες μας, την έχουν οδηγήσει στο να σχεδιάσει και να παρουσιάσει μετά από πάρα πολύ καιρό, δύο νέους κινητήρες, έναν μονοκύλινδρο και έναν δικύλινδρο, οι οποίο και κινούν μοτοσυκλέτες που διευρύνουν την γκάμα της, όπως το Himalayan και τα Interceptor και Continental GT 650 που ήδη αναφέρθηκαν.

Μπορεί λοιπόν το Continental GT 535 να μην έφερε τα πάνω κάτω στον κόσμο της μοτοσυκλέτας αλλά για την ιστορία της Royal Enfield είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό μοντέλο, για τους λόγους που εξηγήθηκαν πιο πάνω.

Μπορείτε να διαβάσετε την δοκιμή του από το Bikeit, EΔΩ.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 11:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon