.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 10:20

Ο Άκης Πετρετζίκης μαζεύει θυμάρι με Africa Twin

Ελληνική ύπαιθρος, μοτοσυκλέτα και αρωματικά φυτά…

Ο συμπαθέστατος τηλε/web-chef, Άκης Πετρετζίκης σε ένα από τα πρόσφατα video του Kitchen Lab, όπου και μας αποκαλύπτει την συνταγή για με γευστικότατη σαλάτα με κοτόπουλο, συνειδητοποιεί ότι του λείπει ένα αρωματικό, από το εγκατεστημένο στην άκρη του πάγκου του φυτώριο: το θυμάρι.

Και που μπορεί να βρει κανείς θυμάρι σωστό και αρωματικό; Μας φυσικά στην ελληνική ύπαιθρο όπου το συγκεκριμένο φυτό βρίσκεται σχεδόν παντού. Ο Άκης λοιπόν, ξαφνιάζοντας μας, βγαίνει εκτός studio, με κατάλληλη off road περιβολή και παίρνει τους χωματόδρομους καβάλα σε μια Honda Africa Twin, προς αναζήτηση θυμαριού!

akis petritzikis 1
  
Όπως θα δείτε και στο video, μια χαρά τα καταφέρνει ο Άκης με την Africa εκτός δρόμου, φτάνει σε ένα ύψωμα, βρίσκει το θυμαράκι του και επιστρέφει στο studio για να συνεχίσει την εκτέλεση της συνταγής, ντυμένος με την off-road φορεσιά του. 

akis petritzikis 2

Για όσους βγουν στην γύρα σε πλαγιές και λόγγους για θυμάρια και άλλα αρωματικά φυτά, μια απαραίτητη συμβουλή: κόψτε τις κορυφές και τα κλωναράκια από αυτά, μην τα ξεριζώνετε. Το φυτό θα αναγεννηθεί σύντομα αν χάσει λίγα κλωναράκια, αν ξεριζωθεί όμως χάνεται για πάντα.  




Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 10:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon