.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 13:15

Βρετανός αναβάτης διαμαρτύρεται για τις λακκούβες με πρωτότυπο τρόπο

 


Απηύδησε με την κατάσταση των δρόμων

 

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια, το οδικό δίκτυο της Βρετανίας δεν θυμίζει και πολλά από τα standard του παρελθόντος. Οι δριμύτατοι χειμώνες με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αποτελούν πλέον συχνό φαινόμενο στο “νησί” αλλά και η έλλειψη κονδυλίων για την επαρκή συντήρηση των δρόμων, έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση αρκετών λακκουβών, με την παρουσία των οποίων δεν έχουν… εξοικειωθεί οι βρετανοί μοτοσικλετιστές (γατάκια… τι να μας πείτε…)  

Ο Brian Joce λοιπόν, κάτοικος Κορνουάλλης, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί με ένα πρωτότυπο τρόπο για την παρουσία μιας βαρβάτης λακκούβας στο επαρχιακό A3083 δρόμο που διατρέχει κάθετα το πλέον νοτιοδυτικό τμήμα της Βρετανίας.

Αντί για φύτεμα λουλουδιών στις λακκούβες, κάτι που αποτελεί μια παγκόσμια τάση σε ότι αφορά στην διαμαρτυρία των πολιτών για την κατάσταση των δρόμων, ο Brian αποφάσισε, με ένα κράνος, μια νεκροκεφαλή και δύο γάντια, να αναπαραστήσει με μακάβριο τρόπο έναν αναβάτη, ο οποίος έχει πέσει μέσα στην “βαρβατολακκούβα”.

Pothole

Εξοργισμένος ο Brian, δήλωσε πως έχει εντοπίσει την λακκούβα εδώ και δύο εβδομάδες, ειδοποίησε την αρμόδια δημοτική αρχή και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα, για αυτό και προέβηκε σε αυτή την διαμαρτυρία!

Α ρε Brian… δύο εβδομάδες; Έλα μια βόλτα από εδώ να δεις λακκούβες να χάσκουν για δυο δεκαετίες… από τόσες δα τις θυμόμαστε, για πότε έγιναν κρατήρες ούτε που το καταλάβαμε…    

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 13:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon