.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 10:38

H Cagiva επιστρέφει, σε έναν διαφορετικό ρόλο!

 

Αναγέννηση για την ιταλική εταιρεία

 

Η Cagiva, η εταιρεία που γράψει την δική της ιστορία στον χώρο της μοτοσυκλέτας, επιστρέφει! Όχι ακριβώς στον ρόλο που την είχαμε συνηθίσει βέβαια, αφού Οι τελετυταίες εξελίξεις την θέλουν να αποτελεί παρακλάδι της MV Agusta, με αντικείμενο την παραγωγή ηλεκτροκίνητων δίτροχων.

O πρόεδρος της MV Agusta, Giovanni Castiglioni, ήταν αυτός που έδωσε τις πρώτες πληροφορίες, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι βλέπει μια μεγάλη προοπτική στα ηλεκτροκίνητα δίτροχα και ότι ήδη βρίσκεται υπό εξέλιξη ένα project, το οποίο θα παρουσιαστεί υπό το σήμα της Cagiva.

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για αυτό το e-project, πέρα από το ότι πρόκειται για ένα ελαφρύ δίτροχο ελεύθερου χρόνου με προσανατολισμό την διασκέδαση και όχι για κάτι πρακτικό με στόχο την καθημερινή μετακίνηση.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Castiglioni, ο στόχος είναι μια πλήρη γκάμα ηλεκτροκίνητων δίτρoχων, που θα περιλαμβάνει από ποδήλατα, μέχρι μεσαίου τύπου μοντέλα όπως αυτά της Zero Motorcycles.

To πρώτο μοντέλο της οικογενείας αυτής, με το έμβλημα της Cagiva πάνω του, αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2018.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 10:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon