.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 12:15

Rossi – “Δεν έχω ξεπεράσει τον χαμό του Simoncelli”

 

Μια  προσωπική εξομολόγηση του Valentino

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Riders Magazine, o Valentino Rossi, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια του Marco Simoncelli, πως βίωσε τον χαμό του φίλου του και συναθλητή του και το πώς επηρεάστηκε από το γεγονός.

“Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, πολύ δεμένοι, μιλάγαμε σε καθημερινή βάση και βρισκόμασταν όποτε είχαμε ευκαιρία. Το γεγονός ότι είχα ανάμιξη στο περιστατικό του δυστυχήματος (ο Rossi βρέθηκε, χωρίς φυσικά πρόσθεση ή δυνατότητα αποφυγής, στην τροχιά του σώματος και της μοτοσυκλέτας του Simoncelli), με καταρράκωσε, ήταν κάτι που δυσκολεύτηκα πολύ να διαχειριστώ σε προσωπικό επίπεδο.

Πότε όμως δεν πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη να παραιτηθώ από τους αγώνες. Θέλω να πω, είχα ήδη καταφέρει πολλά πράγματα, είχα κερδίσει πρωταθλήματα, θα μπορούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι αυτό ήταν, όμως προσπάθησα να διαχωρίσω τις καταστάσεις. Από την μία ήταν ο αβάσταχτος πόνος για την απώλεια του φίλου μου και από την άλλη οι αγώνες.

Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και αυτό μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω. Δεν έπρεπε να αφήσω τον θάνατο του Marco να με επηρεάσει σε αυτό, θα τον θυμάμαι για πάντα, δεν μπορείς να ξεπεράσεις έτσι εύκολα τον χαμό ενός ανθρώπου, πόσο μάλλον του φίλου σου. Δεν θα ωφελούσε σε τίποτα να αφήσω τις καταστάσεις να μπλεχτούν μεταξύ του.  Η απόφαση μου να παραμείνω στους αγώνες τροφοδοτήθηκε από την επιθυμία μου να επιστρέψει στην Yamaha (τότε ο Rossi ήταν στην Ducati) και στις νίκες.”    

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 12:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon