.
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 15:14

Ξανά στην σέλα των MotoGP ο Alvaro Bautista

Στην Ducati Desmosedici και πάλι, μετά από 5 χρόνια, επιστρέφει ο Ισπανός! Ετοιμάζεται μεταγραφική «βόμβα» ή παίζει κάτι άλλο;

Ο Alvaro Bautista «εξιλεώθηκε» για μια πολύ δύσκολη 3ετία στα WSBK, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την Aruba.it Ducati, το 2022. Τώρα, σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία, ο Bautista θα δοκιμάσει ξανά μία μοτοσυκλέτα MotoGP, μετά από 5 χρόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Alvaro Bautista θα δοκιμάσει την Ducati Desmosedici GP, στην πίστα Marco Simoncelli, στο Misano, κατά το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου –αντιπροσωπεύοντας την Aruba.it αγωνιστική ομάδα του, στα WSBK. O Ισπανός, που στις 21 Νοεμβρίου κλείνει τα 39 χρόνια και έχει μία καριέρα που ξεκινάει από την δεκαετία του 90, αναμένεται να συγκεντρώσει την έντονη προσοχή των δημοσιογράφων και της κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και να μεταφέρει την γνώμη του για την «καλύτερη αγωνιστική μοτοσυκλέτα των MotoGP».

 Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, ότι ο Bautista θα έχει αυτή την ευκαιρία, καθώς την «κέρδισε», ζητώντας το από την Ducati ως βραβείο για την κατάκτηση του τίτλου στα WSBK. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά τώρα, ο Bautista δεν έχει σκοπό ούτε να επιστρέψει στα MotoGP, αλλά ούτε και να κάνει εμφάνιση wild card.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 15:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon