.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 13:01

Mark Cavendish – Από την ποδηλασία στους αγώνες μοτοσυκλέτας;

 

Αυτό φαίνεται να θέλει ο βρετανός ποδηλάτης

Ο Mark Cavendish είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους βρετανούς ποδηλάτες, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές νίκες στους γύρους Γαλλίας, Ιταλίας και Ισπανίας, ενώ έχει κερδίσει και αρκετές ημερήσιες ατομικές κούρσες παγκοσμίου επιπέδου.

Με την καριέρα του να ξεκινά το 2004 και έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά το 2017, με πτώσεις αλλά και διάγνωση λοιμώδους μονοπυρήνωσης, που του στέρησε οποιαδήποτε αγωνιστική εμπλοκή για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα σενάρια για οριστικό “αντίο” στα πετάλια, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν.

O Cavendish δεν έχει δηλώσει προς το παρόν ότι σκοπεύει να αποσυρθεί, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη του, έκανε γνωστό το τι θέλει να κάνει όταν το κεφάλαιο ποδηλασία, κλείσει: Αγώνες μοτοσυκλέτας!

H αγάπη του για τους δύο τροχούς δεν σταματά στα ποδήλατα αλλά συμπεριλαμβάνει και τις μοτοσυκλέτες, με τον Cavendish να έχει στην κατοχή του αρκετές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο μάλιστα, το ότι ο ποδηλάτης γεννήθηκε στο Isle of Man (Douglas), το οποίο και θεωρεί “σπίτι” του, ανεξάρτητα αν μένει στο Λονδίνο. Ε, όσο να πεις, μεγαλώνοντας σε ένα μέρος σαν και αυτό, ένα “μοτοσυκλετιστικό μπόλισμα” το αποκτάς είναι η αλήθεια…   

Η απάντηση ξεκάθαρη λοιπόν, όταν ερωτήθηκε για το αν σκέφτεται το “μετά” και ποια είναι τα πλάνα του:  “Θα ήθελα να συμμετάσχω σε αγώνες μοτοσυκλέτας…”. Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος του πρότεινε τους αγώνες αυτοκινήτων σαν εναλλακτική, ο Cavendish, ήταν και πάλι ξεκάθαρος: “Όχι… προτιμώ τις μοτοσυκλέτες! Μιλάω σοβαρά, αυτό θα ήθελα να κάνω όταν τελειώσω με την ποδηλασία.”

Μαζί σου, Mark!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 13:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon