.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 16:45

Showa – Σύντομα στην αγορά οι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες EERA αναρτήσεις

 

Επίσημη παρουσίαση στην Ιαπωνία

Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι η Showa ετοιμάζεται να ακολουθήσει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των αναρτήσεων, παρουσιάζοντας το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής ρύθμισης και ελέγχου, με το όνομα EERA.

Μάλιστα τον Μάιο και τον Οκτώβριο του 2017, η Showa παρουσίασε σε εκθέσεις τα επί μέρους τμήματα που συνθέτουν το σύστημα EERA, εξηγώντας παράλληλα τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τις δυνατότητες του.  

showa eera 1

Ωστόσο, σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν υπήρξε μια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την διαθεσιμότητα του EERA συστήματος στην αγορά, είτε ως ξεχωριστή μονάδα, είτε ενσωματωμένο σε κάποιο μοντέλο παραγωγής.

Τα τελευταία νέα, θέλουν την Showa να διοργανώνει την επίσημη παρουσίαση του συστήματος στην Ιαπωνία, καλώντας μάλιστα δημοσιογράφους να οδηγήσουν μια Africa Twin εξοπλισμένη με EERA αναρτήσεις, στην νέα, ιδιόκτητη πίστα δοκιμών της εταιρείας, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2017. 

009 2 1
Η πίστα και τα εγκαίνια της (φωτογραφία από το YoungMachine)

Η πίστα αν και μικρή σε μήκος (1500 μέτρα), έχει διαμόρφωση τέτοια ώστε να αναπαράγονται πολλά οδηγικά σενάρια (ανηφόρες – κατηφόρες, ανοιχτές – κλειστές στροφές και μικρές ευθείες), ώστε οι αναρτήσεις να δουλεύουν…  υπερωρίες.

Τώρα για το πότε ακριβώς θα διατεθούν οι αναρτήσεις στην αγορά… και πάλι η Showa δεν τον καθορίζει με ακρίβεια, ωστόσο όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά εκπρόσωποι της, οι γραμμές παραγωγής είναι καθ όλα έτοιμες και μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούν στη ζήτηση, είτε μιλάμε για ξεχωριστές μονάδες, είτε για μαζικές παραγγελίες από κατασκευαστές μοτοσυκετών.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 16:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon