.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 12:10

Triumph – Πολύ θετικά τα αποτελέσματα του 2017

 

Αύξηση σε πωλήσεις και έσοδα

 

Ο οικονομικοτεχνικός απολογισμός για την Triumph στην χρονιά που οδεύει προς το τέλος της, ήταν σίγουρα πολύ θετικός! Η εταιρεία  έδωσε στη δημοσιότητα λίγα αλλά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι σε σχέση με το 2016, το 2017 σημειώθηκε αύξηση στις πωλήσεις των μοτοσυκλετών και αύξηση των εσόδων.

Συγκεκριμένα, το 2017 πωλήθηκαν 63.404 μοντέλα Triumph στην παγκόσμια αγορά, έναντι των 56.253 μοτοσυκλετών που πωλήθηκαν το 2016. Αυτό το +12,7% στις πωλήσεις είναι σίγουρα ένα αξιοσημείωτο ποσοστό και οφείλεται κυρίως στα μοντέλα της σειράς των Bonneville, με το Bobber ειδικά, να σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Η Triumph παραμένει η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις μοτοσυκλετών άνω των 500 κ.εκ. στην Βρετανία, με περίπου το 15% της συνολικής της παραγωγής να διατίθεται στην εγχώρια –και αρκετά μεγάλη σε μέγεθος- αγορά. Σε ότι αφορά στο… ταμείο, τα κέρδη προ φόρων σημείωσαν εκπληκτική άνοδο, κατά 48%!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλα αυτά τα αν μη τι άλλο πολύ θετικά ποσοστά, σημειώθηκαν σε μια χρονιά όπου οι πωλήσεις των μοτοσυκλετών στην Βρετανία μειώθηκαν σημαντικά (-15,5% σε σχέση με το 2016), ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους κλυδωνισμούς και την αβεβαιότητα του επικείμενου Brexit, που ασκεί αρκετές πιέσεις στους κατασκευαστές του “νησιού”.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 12:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon