.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 11:09

Ducati-Rizoma - Επίσημη συνεργασία

 

Για την δημιουργία αξεσουάρ και περιφερειακών

 

Την επίσημη έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η Ducati και η γνωστή εταιρία κατασκευής αξεσουάρ και περιφερειακών Rizoma.

Από τη συγκεκριμένη 100% ιταλική συνεργασία θα προκύψουν νέα αξεσουάρ με την ονομασία “Ducati by Rizoma” ειδικά για τις μοτοσυκλέτες της εταιρίας από την Bologna. Oι πρώτοι καρποί αυτής της συνεργασίας θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ερχόμενη EICMA, στο περίπτερο της Ducati.

Ducati by Rizoma 2

Η Rizoma είναι ένας Ιταλός κατασκευαστής που μετρά μόλις μία 10ετία ζωής. Έχει καταφέρει ωστόσο να ξεχωρίσει παράγοντας εντυπωσιακά σε σχεδίαση και ιδιαίτερα ποιοτικά αξεσουάρ και περιφερειακά από billet αλουμίνιο και συνθετικές ίνες (καθρέπτες, γκριπ, φλας, τάπες, τιμόνια, μανέτες, καβαλέτα, φτερά, βάσεις πινακίδας, μαρσπιέ κ.α.).

Ducati by Rizoma 3

Η Rizoma ανήκει στους αδερφούς Fabio και Fabrizio Rigolio που αποτελούν παράλληλα τον γενικό διευθυντή και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ιταλικής εταιρίας αντίστοιχα.

Περισσότερα για αυτή τη νέα συνεργασία σε λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 15:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Michelin – MOVIN’ON 2018 Ανάκληση Polaris σε 12 μοντέλα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon