.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 18:04

Vespa – Συνεργασία με την RED στον αγώνα κατά του AIDS

 

Δύο νέες εκδόσεις μοντέλων για τον σκοπό αυτό

 

Η RED, είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία ιδρύθηκε το 2006 από τον τραγουδιστή του γνωστού συγκροτήματος των U2, Bono και από τον Bobby Shiver, ανιψιό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, John F. Kennedy.

Σκοπός της οργάνωσης είναι η καταπολέμηση του AIDS και στην προσπάθεια αυτή, μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνεται και  η συνεργασία με γνωστά εταιρικά σήματα, προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστό το έργο της RED, να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος σε θέματα που άπτονται  της ασθένειας αλλά και να συγκεντρωθούν χρήματα για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες δράσεις.

Μια από τις εταιρείες που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της RED και τα προηγούμενα χρόνια είναι το Piaggio Group μέσω ειδικών εκδόσεων στις Vespa, από τις οποίες ένα μέρος των κερδών θα πήγαινε στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Φέτος η Vespa να παρουσιάσει δύο νέες εκδόσεις των μοντέλων 946 και VXL 125 (πωλείται αποκλειστικά στην Ινδία), βαμμένες φυσικά σε κόκκινο χρώμα, ενώ θα υπάρξουν επίσης και ένα jet κράνος, καθώς και μια δερμάτινη τσάντα (για την 946) επίσης σε κόκκινο χρώμα.

Για κάθε Vespa 946 RED που θα πωλείται η MKO “Global Fund” που επίσης δραστηριοποιείται στον αγώνα κατά του AIDS, θα λαμβάνει 150 δολάρια, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε ενάμισι χρόνο φαρμακευτική αγωγή για ασθενείς που πάσχουν από AIDS.

Για κάθε VXL 125 RED που θα πωλείται η Global Fund θα λαμβάνει 50 δολάρια, το πόσο που απαιτείται δηλαδή για φαρμακευτική κάλυψη 165 ημερών.

Tιμή για την Vespa 946 RED δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, η εταιρεία έχει ετοιμάσει όμως ένα micro-site για το μοντέλο.

Ακολουθεί το σχετικό Video που δημιούργησε η Vespa για την συνεργασία της με την RED:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 19:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon