.
Κατηγορία Piaggio
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 11:35

Piaggio MP3 400 / 530 HPE Life Support – Παρουσιάστηκε

Μια νέα ειδική δημιουργία της Piaggio, για ταχεία επέμβαση όταν απαιτείται.

Η Piaggio παρουσίασε επίσημα, δύο νέες εκδόσεις των MP3 400 και MP3 530 HPE, ονόματι «Life Support». Η ιταλική εταιρεία συνδύασε τις οδηγικές αρετές των τρίτροχων scooter της, με τον ειδικό απαιτούμενο εξοπλισμό για ένα όχημα άμεσης επέμβασης. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για την τοποθέτηση: εμπρός σειρήνων και φάρων LED, τηλεσκοπικό φάρο 360 μοιρών, υψηλά ανακλαστικά αυτοκόλλητα, αλλά και Top-Box που αυξάνει την συνολική χωρητικότητα αποθήκευσης του μοντέλου στα 102 λίτρα, ώστε να μπορεί να μεταφέρει με ευκολία τα απαραίτητα είδη παροχής πρώτων αλλά και προχωρημένων βοηθειών.

Ειδικά όσον αφορά την έκδοση MP3 530 HPE, η ύπαρξη των τεχνολογιών βοηθημάτων οδήγησης, όπως το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου BLIS, η ηλεκτρική όπισθεν αλλά και η κάμερα οπισθοπορείας, σε συνδυασμό με την οθόνη ενδείξεων TFT, αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το μοντέλο και ειδικά για τον νέο του ρόλο.

Μπορεί στην Ελλάδα να μην βλέπουμε τα MP3 σε ρόλο οχήματος άμεσης επέμβασης, αλλά τα μοντέλα παίζουν σημαντικό ρόλο σε χώρες όπως η Μ. Βρετανία, η Γαλλία, η Αυστραλία αλλά και το Ισραήλ: Στο τελευταίο υπάρχουν πάνω από 650 MP3 σε αυτό το ρόλο. Τον τελευταίο χρόνο, έχει ξεκινήσει και η διεύρυνση της χρήσης του στην Ιταλία, μετά από τις αλλαγές του ΚΟΚ που επιτρέπει την χρήση τους σε ρόλο άμεσης επέμβασης, μειώνοντας σημαντιά τους χρόνους άφιξης και με δυνατότητα να εξυπηρετούν πάνω από 10 κλήσεις την ημέρα, σε πολλές πειρπτώσεις διευθετώντας πλήρως το εκάστοτε περιστατικό χωρίς ανάγκη κλήσης για ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 11:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon