.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 11:36

H Mahindra αποσύρεται από την “μαζική” αγορά της Ινδίας

 

Θα εστιάσει μόνο σε premium μοντέλα

 

Η Mahindra Two Wheelers, παρακλάδι του γιγαντιαίου ομίλου Mahindra & Mahindra, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το πεδίο της ινδικής αγορά που αφορά στα “μαζικής παραγωγής” δίτροχα, δηλαδή scooter και μοτοσυκλέτες μέχρι 250 κ.εκ. και εφ εξής θα δραστηριοποιείται μόνο στον τομέα των premium μοντέλων. 

Η απόφαση αυτή της Mahindra Two Wheelers, ήταν κατά κάποιο τρόπο αναπόφευκτη, αφού είχε το μικρότερο μερίδιο στην τεράστια ινδική αγορά, μόλις 0,09%, με τα έξι συνολικά μοντέλα που παρήγαγε να μην είναι σε καμία περίπτωση αυτό που λέμε… best sellers.  

Νέο ξεκίνημα λοιπόν για μια εταιρεία που έχει τεράστια δυναμική όντας μέλος ενός εξαιρετικά δυνατού ομίλου! Υπενθυμίζουμε ότι η Mahindra έχει εξαγοράσει τους τίτλους της BSA και της Jawa και μάλιστα έχουν ακουστεί πληροφορίες ότι ήδη ετοιμάζονται μοντέλα με κινητήρες χωρητικότητας 500-750 κ.εκ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 11:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon