.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 15:24

Οκτώ νέα μοντέλα Harley – Davidson;

 

Φορείς του νέου Milwaukee Eight κινητήρα 

 

Mια επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση ετοιμάζει η Harley – Davidson για το τέλος του Αυγούστου στις Η.Π.Α, χωρίς να αναφέρει φυσικά περί τίνος πρόκειται. Ωστόσο φήμες κάνουν λόγο για μια μαζική παρουσίαση νέων μοντέλων, οκτώ τον αριθμό!

Η βάση για αυτούς τους ισχυρισμούς δεν είναι άλλη από την σχετικά πρόσφατη δήλωση του “αφεντικού” της Harley – Davidson, Matt Levatich, ότι το πλάνο της εταιρείας είναι η παρουσιάση  100 νέων μοντέλων (!!), μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

Με μια απλή διαίρεση, αυτό μας κάνει 10 μοντέλα ανά έτος και δεδομένου του ότι ήδη έχουν παρουσιαστεί φέτος τα Road King και Street Rod 750, απομένουν… άλλα οκτώ.

Πληροφορίες από την Αμερική –οπου γενικά κάτι ξέρουν περισσότερο από εμάς περί “Harleολογίας”- κάνουν λόγο για την τοποθέτηση του νέου κινητήρα “Μilwaukee Eight” των 1.750 κ.εκ. με την μερική υγρόψυξη, σε μοντέλα των σειρών Dyna και Softail.

Υπενθυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας, μαζί με την CVO έκδοση του των 1.870 κ.εκ. χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα μόνο στην τουριστική σειρά μοντέλων της Harley – Davidson, καθώς και στα Trike της.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 15:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon