.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 13:43

Κακή φόρτωση, οδήγηση με ένα χέρι… τα αποτελέσματα - Video

 

Άσχημo ατύχημα με cruiser μοτοσυκλέτα

 

 

Να ποια είναι τα αποτελέσματα του να φορτώνεις όπως να ναι μια μοτοσυκλέτα και να την οδηγείς με το ένα χέρι. Ευτυχώς δεν βλέπουμε ποια ήταν τα αποτελέσματα του να σέρνεσαι στην άσφαλτο φορώντας κοντομάνικο και… υποψία κράνους, στην περιγραφή του video πάντως αναφέρεται ότι δεν ήταν και πολύ ωραίο το θέαμα. 

Ο αναβάτης επέζησε. Για καλή του τύχη, έκανε μια πιρουέτα μαζί με την μοτοσυκλέτα πριν την πτώση, που το έκοψε αρκετή ταχύτητα αλλά και πάλι, δεν το λες “αθώο” και αναίμακτο το περιστατικό. 

Όπως σημειώνεται στην περιγραφή του video, είχαν δει  τον μοτοσυκλετιστή να κινδυνεύει άλλες 5-6 φορές να χάσει τον έλεγχο από τις έντονες ταλαντώσεις στο διαμήκη άξονα, οι οποίες ξεκινούσαν, μόλις ανέπτυσσε μεγάλη ταχύτητα.  

Τα ερωτήματα είναι δύο… α) γιατί συνέχισε να οδηγεί αφού αντιμετώπισε επανειλημμένα προβλήματα σταθερότητας;  και β) γιατί αφού επέμενε, πήγαινε χαλαρός με το ένα χέρι;

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και πολύ περισσότερο το μυαλό κάποιων…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 13:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon