.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 09:43

Sete Gibernau – Κινδυνεύει με φυλάκιση!

 

Δικάζεται για υποθέσεις φοροδιαφυγής

 

 

Τον κίνδυνο να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης δυόμισι ετών αντιμετωπίζει ο γνωστός πρώην οδηγός του παγκόσμιου πρωταθλήματος ταχύτητας, καθώς δικάζεται για δύο υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Gibernau έχει “τρεχάματα” με την δικαιοσύνη για το συγκεκριμένο θέμα, καθότι από το 2013 του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για φοροδιαφυγή, που αφορούν το οικονομικό έτος του 2006, όπου και συμμετείχε για τελευταία φορά στα MotoGP.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ισπανός αναβάτης, φέρεται πως είχε δηλώσει ψευδώς ως τόπο κατοικίας του εκείνη την χρονιά τον “φορολογικό παράδεισο” της Ελβετίας, ενώ στην πραγματικότητα ζούσε στα περίχωρα της Barcelona, με αποτέλεσμα να μην αποδώσει το ποσό των 774.000 ευρώ σε φόρους που του αναλογούσαν.

Παρά ότι η υπόθεση είχε κλείσει προσωρινά, χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες, το ανώτατο δικαστήριο της Ισπανίας, αποφάσισε να ανοίξει ξανά τον συγκεκριμένο φάκελo και αυτές τις ημέρες έχουν ξεκινήσει και πάλι οι δικονομικές διαδικασίες.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 09:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon