.
Κατηγορία Kawasaki
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 11:48

Kawasaki KX450 / KX250 50th Anniversary Edition 2024

Η οικογένεια των motocross μοντέλων Kawasaki KX συμπληρώνει φέτος μισό αιώνα από την πρώτης της εμφάνιση και το γιορτάζει με δύο επετειακές εκδόσεις.

Η πρώτη δίχρονη Kawasaki KX εμφανίστηκε στο παγκόσμιο στερέωμα του Motocross το 1973 και σήμερα, 50 χρόνια αργότερα, η ιαπωνική εταιρεία τιμά αυτήν την επέτειο με μια εορταστική σειρά που βασίζεται αισθητικά στο περίφημο lime green χρώμα της Kawasaki με γραφικά που αναπαριστούν το KX250 του 1990.

Το ξεχωριστό αυτής της επετειακής σειράς δηλώνεται και με ένα αυτοκόλλητο 50th Anniversary στη μπροστινό μάσκα (numberplate), ενώ στα πλαϊνά του ψυγείου συναντάμε το γραφικό σήμα ΚΧ σε μια γραμματοσειρά και ένα μοτίβο “splash” που μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, όπως και το Uni-Track αυτοκόλλητο το ψαλίδι.

hi 24MY KX450 50th Anniversary Edition GN2 DET 1

Ακόμη το υλικό της σέλας έχει βαφτεί προσεκτικά σε μπλε χρώμα πανομοιότυπο με αυτό που χρησιμοποιούσε η Kawasaki τη δεκαετία του 1990 στα ΚΧ της.

Άλλες διαφορές από τα KX μοντέλα του 2024 θα συναντήσουμε στις τιμονόπλακες, που εδώ διατηρούν το ασημί φινίρισμα αντί του μαύρου των νέων μοντέλων και στις λευκές numberplates μπροστά και τα πίσω πλαϊνά καπάκια.

hi 24MY KX250 50th Anniversary Edition GN2 STU 2

Τα νέα επετειακά KX 50th Anniversary Edition έκαναν ήδη το επίσημο ντεμπούτο τους στον τελευταίο αγώνα της σεζόν του MXGP στη Matterley Basin στην Αγγλία, καθώς ο δεύτερος του παγκοσμίου πρωταθήματος Romain Febvre αγωνίστηκε με το ΚΧ450 του βαμμένο στα επετειακά χρώματα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon