.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 11:41

Kawasaki ZX-10 RR WSBK Edition - Συλλεκτική 10 μόνο κομματιών

Βασισμένη στην ZX-10RR, αλλά με ακόμα περισσότερα αγωνιστικά... προικιά.

Σύμφωνα με πηγές του εξωτερικού, η Kawasaki θα δημιουργήσει και θα διαθέσει, μια νέα έκδοση της superbike της, ZX-10RR, ονόματι WSBK Edition, με τις... ευλογίες του αγωνιστικού της τμήματος KRT και των αναβατών των WSBK, Jonathan Rea και Alex Lowes. Η μοτοσυκλέτα θα βασίζεται μηχανολογικά, στην ZX-10RR, δηλαδή την έκδοση με τις μπιέλες τιτανίου της Pankl και τα 214 άλογα, η οποία μάλιστα έχει και σφυρήλατους αλουμινένιους τροχούς της Marchesini, ωστόσο θα διαφοροποιείται σε μπόλικα σημεία.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε αρχικά για την κατάλληλη εμφάνιση, με χαλκομανίες και χρωματισμό πρακτικά όμοιο με αυτόν των αγωνιστικών «εργαλείων» του Jonathan Rea και του Alex Lowes. Η μοτοσυκλέτα θα φέρει επίσης τελικό εξάτμισης Akrapovic, σκούρα ζελατίνα, αλλά και την επιλογή για τον ιδιοκτήτη τη να... επιλέξει τον αγωνιστικό αριθμό του αναβάτη της αρεσκείας του: 65 για τον Jonathan Rea, 22 για τον Alex Lowes! To limited πακέτο θα φέρει επίσης: Πιστοποιητικό αυθεντικότητας, υπογεγραμμένο από τους Alex Lowes και Jonathan Rea, διακοσμητικό από γυαλί με την μορφή της μοτοσυκλέτας χαραγμένη με laser στο εσωτερικό του, ειδικό μπρελόκ, αλλά και πορτοφόλι-κλιπ με λογότυπο Kawasaki.

Προς το παρόν, τα 10 κομμάτια που ανακοινώθηκαν αφορούν την αγορά της Γερμανίας, ενώ η τιμή τους έχει ανακοινωθεί στα 33.145 ευρώ έκαστη, μαζί με το προαναφερθέν πακέτο από paraphernalia.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 11:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon