.
Κατηγορία Kawasaki
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 10:13

Kawasaki ZX-4R / RR 2023 – Αυτή είναι η τιμή τους για την Ελλάδα

Η επιστροφή του τετρακύλινδρου supersport 400 κυβικών της Kawasaki, σε τιμή που δεν μας εκπλήσσει, μεν, την περιμέναμε και υψηλότερη, δε.

UPDATE: Κατόπιν επικοινωνίας μας με την επίσημη αντιπροσωπεία της Kawasaki, ενημερωθήκαμε ότι οι τιμές "αναμένονται" και δεν "ορίζονται" προς το παρόν - αναμένεται περαιτέρω ενημέρωση, ακολουθεί το αρχικό μας κείμενο με τις απαραίτητες αλλαγές. 

 

Μέσα από δημοσίευση της SP Motors, η οποία διαθέτει μοτοσυκλέτες Kawasaki στην Αγ. Παρασκευή, είδε το φως της δημοσιότητας η τιμή των νέων, τετρακύλινδρων ZX-4R και ZX-4RR για την χώρα μας. Δύο μοντέλα που επαναφέρουν την φιλοσοφία του 4κύλινδρου supersport μοντέλου μικρού κυβισμού, που μεσουρανούσε στα 80s και στις αρχές των 90s και λατρεύτηκαν από τους νέους της εποχής.

Σύμφωνα με την SP Motors, η τιμή του Kawasaki ZX-4R ορίζεται αναμένεται στις 9.500 ευρώ, ενώ όσον αφορά το Kawasaki ZX-4RR, μιλάμε για αναμένεται στα 10.300 ευρώ. Σίγουρα οι τιμές χαρακτηρίζονται υψηλές, με βάση τα σημερινά αντίστοιχα μοντέλα των 400 κυβικών που έχουν μονοκύλινδρο ή δικύλινδρο κινητήρα, όμως μην ξεχνάμε ότι εδώ μιλάμε για έναν τετρακύλινδρο 80 ίππων, ο οποίος μάλιστα υπέστη και τις απαραίτητες επεμβάσεις, ώστε να συμμορφωθούν με τις προδιαγραφές Euro 5.

Μάλιστα, η SP Motors δηλώνει ότι δέχεται και προπαραγγελίες για τα Kawasaki ZX-4R και ZX-4RR, με την κατάλληλη επικοινωνία των ενδιαφερόμενων.

Δείτε περισσότερα και στην ανάλογη δημοσίευση της SP Motors, με ένα κλικ εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 15:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon