.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 16:45

Kawasaki H2 SX 2023 – Αυτοματισμός στα φώτα

Δίχως δραστικές αλλαγές επέστρεψε στην EICMA το μεγάλο sport touring μοντέλο της οικογένειας Η2, αλλά με μια πολύ πρακτική προσθήκη στα φώτα του.

Πέρυσι η Kawasaki ανανέωσε την σπορ τουριστική πτέρυγα της υπερτροδοφοτούμενης οικογένειας των Η2 προσθέτοντας ένα σύστημα ραντάρ στο Η2 SX. Αυτό εξυπηρετεί μια σειρά από υπηρεσίες που συνεισφέρουν σε άνεση και ασφάλεια, τα Adaptive Cruise Control, Blind Spot Detection και Forward Collision Warning και ολοκληρώνεται με το σύστημα Emergency Stop Signal που ειδοποιεί τους επερχόμενους από πίσω οδηγούς όταν συμβαίνει ένα δυνατό φρενάρισμα.

Η κορυφαία sport touring της Kawasaki είναι πλουσιότατη σε ηλεκτρονικούς αυτοματισμούς και συστήματα ασφαλείας, όπως η ανάφλεξη χωρίς κλειδί, το σύστημα αισθητήρων πίεσης ελαστικών, τα LED φώτα στροφής και το σύστημα που υποβοηθά εκκινήσεις στην ανηφόρα, Vehicle Hold Assist, ενώ τώρα στην EICMA παρουσιάστηκε η μοτοσυκλέτα με ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον σύστημα.

hi 23MY Ninja H2 SX SE GN2 auto high beam

Χρησιμοποιώντας το μπροστινό ραντάρ και την πληροφορία που αυτό μεταδίδει, το Auto High Beam διαθέτει μια κάμερα που μετρά την ένταση των φώτων των οχημάτων που βρίσκονται μπροστά από τη μοτοσυκλέτα, καθώς και αυτά του δρόμου, για να σβήνει τη δυνατή σκάλα του Η2 SX όταν αντιλαμβάνεται όχημα που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση και κινδυνεύει να τυφλωθεί από τα φώτα μας, ενώ μετά τα επαναφέρει στην πρότερη κατάστασή τους.

Το σύστημα αυτό τίθεται σε λειτουργία όταν είναι ενεργοποιημένη η μεγάλη σκάλα φώτων, έχει σκοτάδι και η μοτοσυκλέτα κινείται με ταχύτητα πάνω από 20 km/h, ενώ η λειτουργία του εκδηλώνεται και με σχετική ένδειξη στην οθόνη της μοτοσυκλέτας.

Κατά τα λοιπά οι δύο εκδόσεις του Ninja H2 SX, βασική και SE (με ηλεκτρονικές αναρτήσεις Skyhook) δεν έχουν καμιά αλλαγή για το 2023, και θα είναι διαθέσιμες στα εξής χρώματα: Ninja H2 SX σε μαύρο και Ninja H2 SX SE σε τριχρωμία πράσινου/μαύρου/γκρι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon