.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 12:18

Kawasaki H2 SX 2022 - Ανανεωμένο με μια κορυφαία τεχνολογική πινελιά

Στην EICMA 2021, η Kawasaki αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά του H2 SX, όπως μαθαίνουμε από τα έγγραφα που κατέθεσε για τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, και από ότι φαίνεται η νέα sport-touring μοτοσυκλέτα με τον υπερσυμπιεστή θα έχει προηγμένη τεχνολογία αιχμής.

Δεν γνωρίζουμε αν το H2 SX θα έχει αλλαγές ως προς το design του, όμως στα έγγραφα των ευρωπαϊκών προδιαγραφών μαθαίνουμε πως θα φέρει αισθητήρες ραντάρ της Bosch.

Οι συγκεκριμένοι αισθητήρες θα χρησιμοποιούνται σε σύστημα Adaptive Cruise Control, και στην ανίχνευση οχημάτων στα τυφλά σημεία των καθρεπτών, όπως συμβαίνει στα Ducati Multistrada V4 S, KTM 1290 Super Adventure R και BMW R 1250 RT, που διαθέτουν ήδη το σύστημα με τους αισθητήρες της Bosch.

Καμία αλλαγή δεν έχουμε στις επιδόσεις, με το H2 SX να συνεχίζει να αποδίδει 197 hp από τον τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 998 κ.εκ..

Σύμφωνα όμως με δημοσιογραφικές πηγές, η Kawasaki έχει επέμβει στον κινητήρα για πιο γλυκιά απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Τέλος οι φήμες αναφέρουν πως η Kawasaki ετοιμάζεται να αποκαλύψει τρία νέα μοντέλα δίπλα στο H2 SX στην EICMA, ένα εκ των οποίων πιθανολογείται να είναι το νέο ZX-6R.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon