.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 10:47

Yamaha MT-25 2016 - Παρουσιάστηκε επίσημα!

Στην Ινδονησία

 

Η Yamaha παρουσίασε στην Ινδονησία το αναμενόμενο ΜΤ-25, κίνηση η οποία δείχνει ότι προορίζεται αρχικά για την αναπτυσσόμενη αγορά της Ασίας. Το νέο MT-25 θα κατασκευάζεται στην Ινδονησία, στο εργοστάσιο της Yamaha, και σκοπεύει να ''τα βάλει'' με το νέο Kawasaki Z300 και φυσικά το Honda CB 250.

Το νέο MT-25 βασίζεται στο YZF-R 25 - έτσι κυκλοφορεί το μοντέλο δρόμου στην ασιατική αγορά, με όλα τα χαρακτηριστικά του να παραμένουν ίδια, με διαφορετικό μπροστινό τμήμα και θέση οδήγησης. Ο κινητήρας του είναι υγρόψυκτος δικύλινδρος εν σειρά, τετράχρονος, με χωρητικότητας 250 κυβικών εκατοστών και απόδοσης 35 ίππων στις 12.000σ.α.λ. και 2,3 χιλιόγραμμων ροπής, στις 10.000σ.α.λ., ενώ χρησιμοποιεί ψεκασμό και κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων. Χρησιμοποιεί τροχούς 110/70-17'' και 140/70-17'', δισκόφρενα για μπροστά και πίσω, ενώ ζυγίζει 165 κιλά, με το ρεζερβουάρ καυσίμου να έχει χωρητικότητα 14 λίτρα. Διαθέτει ψηφιακό πολυόργανο, LED πίσω φανάρι, και η εμφάνιση του δείχνει μία αρκετά ποιοτική δουλειά.
Αν προσέξουμε τις τιμές των MT μοντέλων, τότε και το MT-25, ή όπως ονομαστεί όταν βρεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, αναμένεται να είναι προσιτό οικονομικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 10:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna 701 Supermoto - Ice Riding Experience! Husqvarna Project Henell »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon