.
Κατηγορία Husqvarna
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 10:04

Husqvarna Motocross 2014

 

Από 85 έως 450cc!

 



Η νέα γκάμα των Motocross Husqvarna για το 2014 παρουσιάστηκε στην Σουηδία. Οι λευκές μοτοσυκλέτες με τα νέα γραφικά μας ταξιδεύουν πίσω στο ’93, όταν ο Jacky Martens κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία των 500 κυβικών, με μία τετράχρονη TC.

Πλήρη γκάμα

Η Husqvarna για το 2014 παρουσιάζει μία πλήρη γκάμα δίχρονων και τετράχρονων μοτοσυκλετών Motocross, που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, κάτι μας θυμίζει.
Τέλος οι δίχρονες CR και τετράχρονες TC όπως τις γνωρίζαμε, ενώ πλέον οι
Motocross δίχρονες θα ονομάζονται TC, και οι Motocross τετράχρονες, FC – όπως οι τελευταίες Husaberg Motocross που σταμάτησαν την παραγωγή τους πριν λίγα χρόνια.
Η δίχρονη γκάμα περιλαμβάνει το TC 85 Minicross, το TC 125, TC 250 και TC 300 – το νέο μοντέλο που παρουσιάστηκε λίγες μέρες νωρίτερα στο Motocross των Εθνών.
Η τετράχρονη γκάμα περιλαμβάνει τις FC 250, FC 350 και FC 450 ενώ δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση για μεγαλύτερο κυβισμό.
Όλες οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν πλαίσιο κατασκευασμένο από ατσάλι, υποπλαίσιο από συνθετικά υλικά, όπως είδαμε στις τελευταίες enduro Husaberg, προκειμένου να αυξηθεί η σταθερότητα και να μειωθεί η ελαστικότητα.Οι αναρτήσεις αφορούν σε μπροστινά συστήματα της WP, και αμορτισέρ της ίδιας εταιρίας με μοχλισμό.

Πλήρη γκάμα

Για όσους λοιπόν δεν το πήραν χαμπάρι, πρόκειται για την γνωστή σειρά Motocross της KTM η οποία βάφεται λευκή, με νέα πλαστικά καπάκια ψυγείων και μικροδιαφορές, και θα πωλείται μέσω του δικτύου Husqvarna από τον προσεχή Νοέμβριο, σε όλη την Ευρώπη.

Φωτογραφίες οδήγησης

Στατικές φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 10:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna TC 300 – Πρώτη παγκόσμια παρουσίαση Husqvarna Enduro 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon